Angst er blevet en folkesygdom!

Colourbox
Stressed handsome young man sitting on floor, wearing white t-shirt and pants. Studio shot, natural light.

I tv2 nyheder har jeg set, at angst er blevet en folkesygdom. Hele 140.000 danskere lider af angst og man mener, at antallet er langt større. Det er desuden oplyst i nyhedsartiklen, at det koster samfundet et sted imellem 14 og 16 milliarder om året, hvad koster det mon dig eller din virksomhed?

 

Vi har alle sammen så travle med, at være sunde og veltrænede spise sundt og dyrke motion, så vi helt glemmer den mentale sundhed. Ud over at vi har travlt på jobbet, skal vi også lige nå en tur i motionscentret og køre børnene til diverse aktiviteter og selv nå, at være sociale. Derudover skal vi nå, at opdatere vores ”nærmeste” om, hvad vi har lavet på Facebook for, hvad er der ved det, hvis de ikke ved at vi er aktive.

 

Det er selvfølgelig skrevet i største ironi, for vi skal gøre tingene, for vores egen skyld og dem der gør det, har jeg også den største respekt for.

 

Et overbeskyttet miljø med bombardering af hjernen fra morgen til aften fra vugge til grav af ikke bare alle de aktiviteter vi skal nå, men også af wi-fi, mobil kommunikation, medier og nyheder. Der er ikke så meget, at sige til, at vores psyke selv siger fra.

 

Alt sammen gode argumenter for, at bestille tid hos en terapeut i nærheden af dig, begynde til yoga eller meditation, hvor du får ro på dit indre.

 

Janus Rokkjær, Holstrebro. NLP Master Practitioner.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…