“Så kan i lære det i lille Danmark”: Flere muslimer siger deres mening om terror-angrebet – og den er ret provokerende

Det var en meget smuk og rørende mindeaften ved Krudttønden på Østerbro. I en time kunne man drømme: Tænk, hvis bare… Desværre er det kun en drøm. For så kom hverdagen.

 

Statsministeren var på banen både kort efter de to terrorangreb og ved mindehøjtideligheden. Hun udtalte, at hun taler på ’alle danskeres vegne’, og at ’alle danskere står sammen og tager hinanden i hånden’.

 

Af hele mit hjerte ville jeg ønske, at det var så vel, men heri tager hun fejl, for det gør vi ikke. Vi er for længst blevet Et Delt Folk.

 

“Et Delt folk”

Hvis man vil vide, hvordan det er gået til, bør man læse Morten Uhrskov Jensens bog af samme navn.

 

Dokumentationen er overvældende og viser med forfærdende tydelighed, hvordan nogle af de politiske partier lagde en plan for, hvordan de kunne intimidere og lukke munden på anderledes tænkende landsmænd ved at brændemærke dem med diverse fobier, da verdens mest liberale udlændingelov i 1983 blev serveret for danskerne som et fait accompli.

 

Hykleriet

Det har derfor været ulideligt at høre politikere gentage de samme floskler såsom ’chok’, ’bestyrtelse’, ’sorg’, ’frygt’, ’vi vil ikke finde os i det’, ’vi vil ikke have den slags i Danmark’.

 

For vi har hørt det før, og vi kommer til at høre det igen og igen. Politikernes chok gør ingen forskel, før den dag de følger det op med handling, der viser, at nu er tålmodigheden brugt op.

 

Også de islamiske organisationer gav deres besyv med. Efter kort at have taget afstand fra terrorangrebet, kom imidlertid det egentlige ærinde for en offentlig erklæring frem:

 

Det er myndighedernes pligt at sikre muslimernes sikkerhed. (Sic.).

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Et offerkort kan blive så latterligt, at det bør forblive i lommen.

 

Muslimske stemmer

Ikke alle syntes dog, det var latterligt, som det fremgår af konspirationsdigteren Nihat Pektas advarsel til sine ’brødre og søstre’ på FaceBook. Vær overbærende over for den skræmte unge mands bogstavering og grammatik.

 

Også talsmanden for Minhaj ul-Quran blev interviewet på TV. Ikke engang på denne ene dag, hvor vi havde været udsat for et terrorangreb, kunne vi slippe for at høre, at islam er ’fredens religion’.

 

Minhaj ul-Quran blev i 1980 etableret af pakistaneren Tahir ul-Qadri. Med de danske myndigheders himmelråbende uvidenhed om islamisk ekstremisme gav de ham visum til Danmark til en konference i København i 2012.

 

På dansk TV fortalte han dét, Vesten helst vil høre. Desværre lå hans taler om dødsstraf for blasfemi allerede på youtube. Dem er der sandelig ikke meget ’fred’ over.

 

Så er det næsten befriende, at Hizb ut-Tahrir bestemt ikke vil tage afstand fra terror. Men det tror pokker. Det er jo vores skyld, at islam fostrer terrorister.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Der er brug for lovændringer

Hvis vi skal have en chance for at bevare freden i landet, er det ubetinget nødvendigt, at lovene ændres, således at alle, der forkaster vores værdier og foretrækker at leve under shariaens åg, tvinges til at rejse til deres hjemland.

TV2 viste i går et indslag om udtalelser af flere muslimer som ikke var forfærdede over terror. Problemet er de tegnere som tegner profeten Muhammed, lød det.

 

En af dem var Adnan Avdic, som fortalte at det er muslimerne, der er udsat for terror og angst fra de danskere – især tegnerne som fornærmer dem.

 

I den store indvandrerbebyggelse Gellerup i Aarhus mødte TV2 flere med lignende holdninger.

 

Terroren var selvforskyldt.

 

Det vil ikke for myndighederne være det store problem at finde flere modstandere af vores land på nettet, som f.eks.

Læs også
Medier: Imam forbindes med terror på Sri Lanka – “Allah skabte dette land til muslimer”

 

 

Disse islamister glæder sig over mordet på to uskyldige mennesker. Måske får Tamana Sharza en dag samlet så meget mod sammen, at hun kan følge i sin helts fodspor.

 

Når der så er ryddet op efter flere årtiers fejlslagen asyl- og indvandringspolitik, kan det delte folk måske samles i tidligere tiders fællesskab, og alle landets borgere, hvad enten de tilhører urbefolkningen eller de kommer udefra og vil vores land, starte dér, hvor vi slap i 1980’erne.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…