100 mennesker er sat på denne dødsliste, fordi de ikke er muslimer

Islamisk Stat har taget et nyt skridt i truslen mod ikke-muslimer i Vesten.

 

De har sendt en besked på de sociale medier til deres tilhængere i USA med en liste på 100 personer fra militæret. Her er foto, navn og adresse.

 

Listen skal bruges som inspiration til, hvem tilhængerne kan dræbe. Årsagen til at de 100 mennesker skal miste livet er, at de ikke er muslimer. Islamisk Stat skriver:

 

“I ved at det er en religiøs pligt at dræbe de vantro. Og nu har vi gjort det lettere for jer. Der mangler bare, at I tager det sidste skridt, så hvad venter I på? Dræb dem i deres eget land. Skær halsen over på dem i deres eget hjem. Stik en kniv i dem, når de går på gaden og tror sig sikre.”

 

“I bor dør om dør med disse vantro, som smider bomber i Irak, Syrien, Yemen og Somalia. Så det er bare med at få det gjort.”

 

Gruppen kalder sig Islamic State Hacking Dvision, et navn, som tilkendegiver, at de har specialiseret sig i at trænge ind på andres hjemmesider og databaser.

 

De siger selv, at de har fået oplysningerne om de 100 militærpersoner fra især luftvåbnet ved at trænge ind i forsvarets databaser.

 

Der er dog tvivl om hvorvidt, det har været muligt at indsamle oplysningerne på steder, der er almindeligt tilgængelige.

 

Det kan ikke med sikkerhed bekræftes hvor oplysningerne stammer fra men Forsvarsministeriet og FBI har oplyst, at de kender til truslerne og undersøger dem. (New York Times)

 

Det er offentliggjort på en polsk netværk på nettet, der hedder JustPast.it og som bruges af tilhængere af Islamisk Stat.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Der bliver lyttet

Islamisk Stat taler ikke for døve øren, når de opfordrer til den form for terror, som enkeltpersoner kan udfører. Det begyndte med Lee Rigby fra det britiske forsvar, som blev hugget ned med en kødøkse på åben gade. Siden er flere eksempler fulgt – blandt andre angrebene på Charlie Hebdo og det jødiske supermarked i Paris og på Krudttønden og synagogen i København.

 

Og det fortsætter. Brustham Ziamain en unge mand fra London, er netop idømt 22 års fængsel som straf for at planlægge et mord lig det der skete på Lee Rigby.

 

I København har en leder fra boligselskabet Lejerbo netop sagt, at der er mange som Omar derude. Omar var den unge mand som begik terror mod Krudttønden og Synagogen.

 

http://www.nydailynews.com/news/national/isis-hackers-call-jihad-u-s-military-article-1.2157749

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…