Uhyggelige begivenheder i den seneste tid viser, at jødehadet er vendt stærkt tilbage til Europa

YouTube

De danske og europæiske jøder lever i nye tider. Man kunne selvfølgelig også kalde det gamle tider, idet Europas jøder har prøvet det før. Det er ikke nogen hemmelighed, at Europa og europæerne har forfulgt jøderne et antal gange, kulminerende med Holocaust.

 

Det hører dog også med til historien, at europæerne har erkendt og bearbejdet de forbrydelser, der historisk er blevet begået.

 

Nu er jødehadet så tilbage for fuld udblæsning, men denne gang er det ikke de etniske europæere, der står bag.

 

Stort set er der tale om gerningsmænd med muslimsk og arabisk baggrund. De mange eksempler er aldeles rædselsvækkende, og vi må indstille os på, at der kan være tale om en ny ”normal”-tilstand, forstærket, når den israelsk-palæstinensiske konflikt med mellemrum spidser til.

 

Angreb på jøder

Synagoger er blevet angrebet i både Frankrig og Tyskland. Jødiske forretninger er blevet udsat for hærværk. Råb som ”Hamas, Hamas, Jews to the gas” høres nu rundt om i Europa. ”Død over jøderne” og ”skær jødernes hals over” er også en del af den nye normal. Israels handlinger er blevet sammenlignet med nazisternes og med Holocaust.

 

Dieter Graumann, præsident for det jødiske centralråd i Tyskland, har udtalt, at det ikke har været så slemt siden nazitiden.

 

Vandalisme mod for eksempel jødiske gravpladser har fundet sted. Antallet af trusler mod danske og europæiske jøder er sprunget i vejret. Det er blevet mere utrygt at være jøde.

 

På den jødiske Carolineskolen i København har eleverne fået besked på, at de ikke skal bære jødiske symboler, når de forlader skolen.

 

Indvandringen fra muslimske lande

Der er naturligvis ingen politikere hverken herhjemme eller i andre europæiske lande, der forsvarer disse udbrud af had og vold mod jøder og jødisk ejendom. Der er dog en vigtig ting, som skal bemærkes, fordi den aldrig bliver omtalt af de selvsamme politikere.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Årsagen til, at det er muligt for antisemitismen igen at stortrives i Europas byer er, at Europa i dag huser så store grupper af arabere og andre med muslimsk baggrund, at det er muligt for en del af disse at samles og udføre deres modbydelige handlinger.

 

Vi skal huske, at baggrunden for det nye jødehad er en konflikt, der sandsynligvis aldrig kan løses fuldstændig tilfredsstillende, nemlig den mellem staten Israel og palæstinenserne.

 

Selv ikke i det ikke videre realistiske tilfælde, at der skabes en tostatsløsning inden for en årrække, vil konflikten dø ud. Palæstinensernes, og dermed også mange araberes, had til selve staten Israels eksistens vil fortsætte, og jødehadet vil derfor følge med.

 

En skændsel er og bliver det

Uden den omfattende indvandring til Europa fra muslimske lande ville jødehadet ikke blomstre, som det gør nu. Når danske og europæiske politikeres rystes over, hvad der sker, burde de i anstændighedens navn erkende, at det hænger sammen med den indvandringspolitik, som de har ført.

 

Konsekvensen er, at Europas jøder igen må spørge sig selv, om de kan blive boende i de europæiske lande, eller om de må flytte til enten Israel eller til USA, der huser omtrent lige så mange jøder som Israel.

 

Jødehadet er vendt tilbage i Europa. Men årsagen til det er i dag en helt anden end sidste gang, og det er ganske andre kræfter, der bærer det frem.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

En skændsel er og bliver det for Europa.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…