Nu begynder skoleelever at optræde som ’sharia-politi’ og presse deres klassekammerater til at følge strenge islam-regler

Arkivfoto
Getting your Trinity Audio player ready...

I Tyskland begynder nogle skoleelever nu at følge rabiate islamiske regler og kræve, at deres skolekammerater gør det samme.

 

Tyskland oplever nu mere og mere rystende konsekvenser af den slappe udlændingepolitik, som landet i årevis har ført.

 

På en skole i byen Neuss (i delstaten Nordrhein-Westfalen) begyndte en gruppe skoleelever med islamisk baggrund således at kræve, at der skal indføres strenge islamistiske regler både i undervisningen og blandt eleverne.

 

De opførte sig som et ’sharia-politi’ over for skolekammerater og lærere.

 

Avisen BILD beretter, hvordan de pågældende elever for et års tid siden begyndte at opføre sig anderledes, end man var vant til. Blandt andet begyndte de at samles til bøn efter shariaens regler på skolens område.

 

Nogle af disse elever begyndte også at forlade skolen før tid om fredagen, så de kunne være med til fredagsbønnen i en moské.

 

Dermed trodsede de deres læreres klare påbud om, at dette ikke var tilladt. Men i deres verden gik Allahs bud forud for skolens regler.

 

Skolen fik inddraget muslimske lærere, der forklarede de pågældende elever, at det var tilladt for de muslimske elever at udskyde fredagsbønnen. Men det prellede af på dem. Flere og flere af dem begyndte at følge strenge muslimske regler.

 

Flere af disse elever begyndte sågar at irettesætte deres lærere med den begrundelse, at de ikke fulgte de islamiske forskrifter!

 

Elever begyndte ligeledes på egen hånd at praktisere kønsopdeling i klasselokalerne – og på god islamisk vis var det drengene, der skulle sidde forrest. Hvormed man understregede, at ”mænd står over kvinder”, som der står i Koranen.

 

Kønsopdelt svømmeundervisning var også en selvfølgelig del af den islamistiske ”pakke”, som de pågældende elever insisterede på.

 

Siden fulgte krav fra nogle elever om islamiske bederum. Andre elever klagede over, at de blev udsat for pres for at følge islamiske regler.

 

Det var vel at mærke ikke engang en muslimsk skole. Det var en almindelig tysk skole. Men nu krævede indoktrinerede muslimske elever, at man skulle følge rettroende islam.

 

Som led i denne islamisering holdt skolepigerne blandt andet op med at se direkte på deres mandlige lærere, når de talte med dem. Det må de ikke ifølge shariaen.

 

Skolen reagerede mod denne udvikling blandt eleverne. Men det fik bare de stærkt islamiserede blandt eleverne til at afvise det tyske retssystem.

 

De så det blandt andet som et alternativ at indføre barbariske islamiske straffe – såsom stening af kvinder ved utroskab.

 

Midt i det moderne Tyskland stak en uhyrligt menneskefjendsk tankegang således sit grimme ansigt frem. Som om man blev sendt århundreder tilbage i tiden.

 

Men dette er ikke en fjern fortid. Det er en nutid, hvor man – som i byen Neuss – kan få en opvisning i ekstrem, dogmatisk islam.

 

Den Korte Avis har gennem årene advaret mod en sådan islamisering som en følge af en ukontrolleret indvandring.

 

Disse advarsler er desværre så påtrængende som nogen sinde.

 

Det er en kulturkamp, der  undergraver den vestlige kultur, der bygger på individets frihed og demokrati.

Læs også om eleverne, der truer med stening

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…