Muslimsk voldskultur truer vores frie samfund i Israel og i Danmark

Getting your Trinity Audio player ready...

Israel oplever i disse dage de alvorlige konsekvenser af en muslimsk voldskultur.

 

Uskyldige mennesker, herunder glade festivalgæster, er blevet udsat for uhyggelige aggressioner fra typer, der kombinerer jødehad med frustration over deres egen samfundsfiasko.

 

Nu går de på hævntogt mod det frie samfund i skikkelse af Israel. De vil knuse det med vold og intolerance.

 

Det sker i skikkelse af terrororganisationen Hamas, der sidder på magten i Gaza, som er en del af det palæstinensiske selvstyre.

 

Men Hamas er ideologisk en islamisk organisation, der bygger på fundamentalistisk islam. Ligesom selvstyret på Vestbredden er det. Og ligesom deres allierede i Iran og Hizbollah i Libanon er det.

 

De kan have forskellige holdninger til terror som middel til at nå målet.

 

Men målet er det samme: Israels udslettelse og oprettelse af det muslimske verdensherredømme Kalifatet.

 

Samfundet skal styres af islamiske ledere og Koranen er deres lovbog. Her har Allah givet love og regler for samfundets indretning og menneskers adfærd.

 

Allahs love foreskriver, at jøder skal bekæmpes. Man får også at vide, at mænd står over kvinder og har ret til at slå dem (sura 4:34).

 

Det er denne ideologi, vi nu ser i sin fulde grusomme konsekvens i de seneste angreb på israelere.

 

Ydmygelse af kvinder og drab på jøder

Modbydelige billeder har i de seneste dage vist skrækslagne kvinder, der er blevet fanget og blandt andet seksuelt ydmyget af islamister fra Hamas. Politisk had til den jødiske stat og seksuel aggression glider her sammen.

 

Bagbundne kvinder, nogle med blodig underkrop, bliver ført væk af terrorister.

 

En afklædt forslået ung kvinde, måske var hun død, kastet ind i en bagenden af en jeep, hvor grinende islamiske terrorister, sidder med støvlerne på hendes krop.

 

260 unge til en musikfestival skudt og dræbt, da de rædselsslagne forsøgte at flygte.

 

Islamistiske terrorister, der gik fra dør til dør og skød israelske jøder i en kibbutz og andre bebyggelser tæt på grænsen til Gaza. Hele familier blev dræbt eller taget som gidsler.

 

Evnen til nytænkning kvæles

Dette had til mennesker med jødisk og vestlig baggrund bliver kraftigt forstærket af, at de muslimske lande – blandt andet i Mellemøsten – ikke har mange økonomiske, sociale og kulturelle resultater, de kan prale af.

 

Det hænger også sammen med, at islam er grundlaget for samfundet.

 

Individuel kreativitet, forskning og samfundsudvikling har trange kår i totalitære samfund – og ikke mindst, hvis disse totalitære samfund er styret af islams lovreligion.

 

Derfor er muslimske lande og områder som Gaza fanget i en ond spiral af had og vold.

 

De har i den grad brug for at rykke sig fri af islamisk voldskultur og samfundsmæssig fiasko. Men de har helt åbenlyst store problemer med at gøre det.

 

Dette er ikke bare et problem for den muslimske verden.

 

I Israel mærker de nu konsekvenserne af den tiltagende islamiske indflydelse i samfundet. Virkeligheden melder sig på den rigtig barske facon.

 

Den samme ideologi og kultur vinder frem i Vesten

Også det danske samfund og andre europæiske samfund bliver stadigt stærkere påvirket af islamisk voldskultur, der får en voksende indflydelse.

 

Det bliver i stigende grad også et problem for Danmark og andre vestlige lande. For gennem den indvandringspolitik, som har sat sig igennem i det danske og andre europæiske samfund, kommer den muslimske verden og dens håbløst uanvendelige totalitære værdier nu i høj grad til at præge vores land.

 

Mange muslimer i Mellemøsten og i europæiske samfund er opdraget til at hade de vestlige samfund. De vil gerne have vores velfærd og andre goder. Men de bekæmper vores frie værdier.

 

Det fremgår af flere meningsmålinger. En stor andel af muslimer mener således at, Danmark skal styres af Koranen eller af Grundloven og Koranen i forening

 

Terroraktionerne i Israel bringer mindelser om de frygtelige terroraktioner i Danmark og Europa frem.

 

Angrebene på Krudttønden og synagogen i København. Nedskydningen af danseglade unge på Bataclan i Paris. De morderiske angreb på redaktionen på satiretidsskriftet Charlie Hebdo i Paris og på det jødiske museum i Bruxelles. De minder om det vi nu oplever i Israel.

 

Men voldskulturen er ikke begrænset til enkeltstående terrorhandlinger.

 

Den er meget mere udbredt. Og den sætter nu sine stærke spor næsten overalt i de vesteuropæiske lande.

 

Vi ser det meget stærkt i Sverige med bandekriminaliteten.

 

Men også i hverdagen med muslimske parallelsamfund, kvindeundertrykkelse, jødeforfølgelser. Og med ligegyldighed over for eller had til et frit samfund.

 

Når antallet af især muslimske indvandrere vokser, så vokser de ødelæggende konsekvenser af muslimske parallelsamfund.

 

Udviklingen er svær at stoppe

Denne udvikling er svær at stoppe.

 

Antallet af muslimer vokser i Israels nærområde. Og de bliver ikke mindre fundamentalistiske – tværtimod. Islams magt vokser i Iran. I Libanon med Hizbollah og blandt palæstinenserne.

 

Den samme udvikling  ses i Danmark og andre vesteuropæiske lande.

 

Det var TV2’s udsendelser for nogle år side et meget stærkt vidnesbyrd om.

 

Udbredelsen af en muslimsk voldskultur og generel islamisering kan helt grundlæggende kun stoppes på en måde. Indvandringen fra ikke vestlige muslimske lande med en kvindeundertrykkende totalitær voldskultur skal bremses.

 

Vi skal være stolte af de samfund vi har bygget op og vi skal være villige til at forsvare det.

 

Det bliver voksende dele af befolkningerne i en række lande klar over. Det blev senest demonstreret ved to store tyske delstatsvalg. De blev afgjort af en stærk modstand mod den ukontrollerede indvandring og dens konsekvenser.

 

Men mange politikere har ikke forstået det, og de har slet ikke modet til at gøre det, der er nødvendigt.

 

Fortsætter det sådan, så kan det gå forfærdeligt galt også i Europa.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…