Denne falske bankmand har specialiseret sig i bedrag mod ældre – han skal stoppes, og du kan hjælpe

Har du viden om, hvem manden på disse billeder er? Så hører vi gerne fra dig på telefonnummer 114, skriver Østjyllands Politi i sin efterlysning

Den pågældende er ifølge politiet mistænkt for at have begået bedrageri mod ældre borgere ved at have ringet til dem og udgivet sig for at være fra banken.

 

Herefter han fik dem overtalt til at udlevere deres kreditkort og pin-kode.

 

Manden har efter opkaldet afhentet kreditkort og pin-kode hos de forurettede og herefter foretaget flere kontant-hævninger med kreditkortene i bankautomater.

 

To gerningstidspunkter – to signalementer

Efter at det er lykkedes for politiet at fremskaffe et billede af uden maskering, beder Østjyllands Politi nu offentligheden om hjælp til at få manden identificeret.

 

På gerningstidspunktet tirsdag den 22. august var den mistænkte mand iført en hvid skjorte med lodrette sorte striber, mørke/sorte bukser. Han havde desuden sorte sko på.

 

To dage senere var han på gerningstidspunktet torsdag den 24. august 2023 var den mistænkte mand iført en mærkeblå skjorte, mørke jeans og sorte sko. Han bar endvidere mundbind og ”pilot”-solbriller.

Hvis man har viden om, hvem den pågældende person er, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114. Øvrige oplysninger med relevans for sagen er ligeledes velkomne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…