Folketingsmedlem Sikandar Siddiques vil lave en modstandsbevægelse med inspiration fra de militante Sorte Pantere

Sikandar Siddique (arkivfoto fra Folketinget)

Sikandar Siddique er løsgænger i Folketinget. Han er også stiftet af det nye parti, Frie Grønne, der stiller op til næste folketingsvalg.

 

Nu har han bekendt kulør, så selv den mest ignorante person må begynde at fatte det.

 

Det er ikke for sjov, at han nu omsider har meldt ud, at han vil danne en modstandsbevægelse. Men en ikke-voldelig en af slagsen, forstås.

 

Så skal Siddique nok undgå at indlemme medlemmer fra barndommens kvarters voldsparate personer (se dem her), konvertitter og såkaldte anti-racister, der især er kendt for overfald på fredelige demonstranter.

 

Der er dog også andre mulige. Her er flere af hans potentielle medlemmer af modstandsbevægelsen. Det er 18 minoritetskvinder som fortæller, hvem man skal/ikke skal stemme på. Ifølge dem er stort set samtlige partier i Folketinget racistiske.

 

En person, der med en platform i Folketinget, i realiteten åbent kan erklære, at han nu vil bekæmpe Danmark og dets befolkning, er intet mindre end oprørende og formentlig også strafbart. Eller burde være det.

 

Et er, hvad menigmand håber på. Men om straffeloven kan anvendes til at stoppe Siddiques sidste anfald af galimatias, må domstolene afgøre:

 

”§ 114 f. Den, som, uden at forholdet omfattes af §§ 114-114 e, deltager i eller yder væsentlig økonomisk eller anden væsentlig støtte til korps, gruppe eller sammenslutning, der har til hensigt ved magtanvendelse at øve indflydelse på offentlige anliggender eller fremkalde forstyrrelse af samfundsordenen, straffes med fængsel indtil 6 år.” (min fremhævelse).

 

De Frie Grønne Pantere

Siddique og hans flok har ”fået” et lokale ude i byen (af hvem? Københavns Kommune?). Så kan de sammen med ham bag lukkede døre  konspirere mod Danmark og søsætte hans nyopfundne modstandsbevægelse.

 

Den må naturligvis have et navn. Siddique vil kalde den De Frie Grønne Pantere, inspireret af den amerikanske Black Panther bevægelse. I modsætning til denne (og måske i erkendelse af Bwalya Sørensens Black Lives Matters nedtur) vil han ikke udelukke borgere med en bestemt hudfarve. Så hvide fantaster kan altså roligt møde op.

 

Gad vide, om hans tilhængere overhovedet er klar over, hvad de er ved at rode sig ud i. Måske skulle de passe på med, hvad de ønsker. De kunne risikere at få det.

 

Til Berlingske (betalingsmur) siger Siddique:

 

”Når du ikke har opfyldt de basale behov, når du er fanget af racismens lænker, når du har svært ved at få hjemmet til at køre rundt sidst på måneden, når du ikke har økonomi til at sende børnene til børnefødselsdag eller idræt, så har du ikke overskud til at tænke på klimaet.”

 

Helledusseda. Sikken en omgang klynk. Har hans proselytter ikke penge til mad? Giver skatteyderne dem for lidt i bistandshjælp? Er deres skatteprocent højere end danskernes? Må de selv betale for skolegang, gymnasium, uddannelse, læge, hospital, og hvad landet ellers kan byde på? Kniber det med at sende nok penge til familien i hjemlandet af de offentlige ydelser?

 

Røret om modstandsbevægelsen er nået frem til Christiansborg

Oftest er opfattelsen nok, at kun få politikere på Christiansborg har anelse om, hvad der foregår uden for murene. Så det var opløftende at læse Marcus Knuths (C) FaceBook-opslag, hvor han om Siddiques modstandsbevægelse skrev:

 

”Sikandar Siddique appellerer til indvandrermiljøer, hvor der i forvejen er alt for meget vold og kriminalitet.”

 

Man kunne nok savne at få oplyst, hvad Marcus Knuth har tænkt sig at gøre ved det. Bare til en begyndelse tage det op til debat i Folketinget? Måske et samråd, hvor Siddique kunne oplyse helt nøjagtigt, hvad hans modstandsgruppe skal foretage sig? Eller måske foranledige, at PET holder et vågent øje med ham og hans modstandsbevægelse?

 

Halime Oguz (SF) ser lige igennem Siddique. Allerede den 11.2. skrev hun på Altinget: ”Jeg kan næsten ikke være i mig selv over Siddiques mageløse hykleri…”

 

”Mit eget parti”

Løsgængeren Siddiques højeste ønske har hele tiden været at få ”mit eget parti”. Siden han fik nok vælgererklæringer til sin platform i Folketinget, har hans retorik været stigende fjendtlig mod Danmark og danskerne, hvilket ikke synes at have afficeret ret mange politikere.

 

Selv siger han, at han er inspireret af sin far. Denne person, der tidligere lavede rav i den med sin pakistanske klanpolitik i Københavns Kommune.

 

Herudover spørger han sin mentor Uffe Elbæk til råds, når han finder på noget nyt, såsom at Folketinget skulle holde et minuts stilhed for en amerikansk forbryder og narkomans død. Det syntes Elbæk var en god idé. Det ser ud, som om Elbæk og far Siddique sidder i baggrunden og støber de kugler, som Siddique fyrer af.

 

Med de venner behøver Siddique ingen fjender.

 

Skal han ignoreres, eller skal vi bare lukke øjnene?

Jeg har med undren overværet, at langt den overvejende del af politikerne tilsyneladende bare vælger at ignorere Siddiques udtalelser, bortset fra lidt fnisen og rullen med øjnene.

 

Måske mener de (fleste), at hans udtalelser og ikke mindst hans rablende absurde forslag er så langt ude, at ingen vil tage ham alvorligt. Så måske skal vi bare ignorere ham. Han er ikke værd at spilde tid på. Han er jo nok bare dum.

 

Men at være dum, betyder ikke, at man ikke kan være snu og listig. Og en krigsmager, der konstant opildner til had, vil på et tidspunkt få hul igennem.

 

Allerede da Siddique var i Alternativet gjorde han sig uheldigt bemærket. I P1 i juli 2019 (en herlig forestilling) kom han med et forslag, som nok fik de fleste til at bryde grinende sammen:

 

”Hvis et forslag er negativt i forhold til ligestillingen eller mangfoldigheden, så er det ikke et forslag man skal kunne gennemføre i Folketinget. Før et lovforslag kan fremstilles i Folketinget, skal det ”mangfoldighedsgodkendes” af embedsmænd, forklarer Alternativets Sikandar Siddique.”

 

Udover alle de krav og forslag, han til stadighed kommer med, som ses her, er hans yderligere forslag: ”Derfor vil vi have udvidet valgretten og dermed vores demokrati. I dag er det nedskrevet i Grundloven, at man skal være dansk statsborger for at have valgret, og det er den betingelse, vi vil have et opgør med. I stedet skal alle, der har haft lovligt ophold i Danmark i fire år eller derover, have valgret.” (Berlingske 26.11.2021).

 

Der er vist et par paragraffer i Grundloven, der skal skrives om. Hvad med i samme ombæring at give de fremmede valgret fra dag 1?

 

Har vi hørt det før?

Det er ikke første gang i historien, at et planlagt oprør sukres ind med gode intentioner og under dække af, at en minoritet behandles dårligere end landets befolkning.

 

Det ragnarok, der kom ud af det, burde selv den mest historieløse politiker, der ellers intet aner om WWII, vide. Jeg kan ikke forestille mig, ret mange i Danmark ønsker sig en sådan fremtid. Det er på tide, at alle politikere – uanset partifarve – vågner.

 

Hvad vil politikerne gøre for at undgå den fremtid, Siddique har beredt for danskerne?

 

Er vi danskere blevet lige så fredsskadet, som Snaphanen.dk kalder svenskerne? Forventes det, at vi bare læner os tilbage og bøjer nakken for Siddiques kommende modstandsbevægelse? Eller har vi tænkt os at gøre modstand?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…