Islamistisk demonstration foran Riksdagen – den muslimske hadkampagne mod Sverige tager til i styrke

Den intensive kampagne, der lige nu er i gang mod Sverige blandt muslimer på sociale medier, tager til i styrke.

 

Kampagnen pisker et had op mod den svenske stat med påstande om, at svenske myndigheder kidnapper muslimske børn.

 

Der er opfordringer til terrorhandlinger og i dag var der demonstration foran Riksdagen.

 

Kernen i konspirationsteorierne er LVU-loven, som hævdes at blive brugt af sociale tjenester, skoler og domstole i en krig mod islam og muslimer. Det har fået had mod Sverige og svenske myndigheder til at strømme ud på sociale medier via muslimske Facebookgrupper.

 

De hadefulde strømninger og konspirationsteorier bliver  er noget, det islamistiske parti Nyans har udnyttet og bruger til at tiltrække flere vælgere.

 

Situationen er nu eskaleret yderligere, og blandt andet i Örebro er kommunerne blevet informeret om , at en større modstandskamp mod Sverige er i gang, hvor grupper på Facebook, der er knyttet til voldsforherligende islamiske organisationer, spreder falsk information. Det skriver Samnytt.se.

 

Flere medier skriver noget lignende som omtalt i Den Korte Avis.

Millioner publikum

Informationen formidles af arabisktalende kanaler med potentielt større publikum end den svenske befolkning. I kommentarfelterne er der opfordret til terrorhandlinger og trusler mod svenske myndigheder.

 

Mandag blev der afholdt en demonstration uden for Riksdagen i Stockholm mod svenske kommuner og myndigheder, der angiveligt kidnapper muslimske børn.

 

Hos Säpo siger pressesekretær Fredrik Hultgren Friberg, at denne type kampagner er vokset i omfang .

“Blod vil flyde”

Bagmændene bag kampagnen skal have udtrykt støtte til terrorgruppen Islamisk Stat og har blandt andet henvist til Charlie Hebdo og skrevet, at ” blod skal flyde “.

 

Sverigedemokraternas Youtube-kanal Riks var på stedet. Blandt plakaterne i mængden kunne læses “Fri Mohammed Ali Khan”, som er en reference til klanen i Gøteborg.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…