Meningsmåling sender chokbølger gennem Frankrig: Flertal af franskmændene støtter de generaler, der advarer mod islamisering af landet

General Piquemal under en demonstration i Calais mod indvandringen

En stor gruppe generaler og andre officerer har rystet Frankrig. Den 21. april udsendte de en opsigtsvækkende appel om at stå vagt om den franske republik og dens værdier.

 

De opfordrede kraftigt til, at landets ledelse vendte tilbage til de værdier og æresbegrebet, som Frankrig er bygget på.

 

Dette manifest fra officererne havde overskriften: ”For en tilbagevenden til æresfølelsen hos dem, der leder landet”. Det blev offentliggjort i tidsskriftet ”Valeurs actuelles”.

 

Bag manifestet stod omkring tyve forhenværende generaler, omkring hundrede officerer med høj rang og flere end tusind andre officerer.

 

”Hvem ville for ti år siden have forudset, at en lærer blev halshugget?”

Officererne erklærede: ”Vores Tricolore (det franske flag) er ikke bare et stykke stof. Det symboliserer traditionen hos dem, der uanset deres hudfarve eller deres tro, har tjent Frankrig og givet deres liv for fædrelandet.”

 

I manifestet kommer officererne med en stærk advarsel mod dem, der vil skabe had mellem de forskellige befolkningsgrupper. De går efter at skabe en racekrig. ”De foragter vores land, dets traditioner, dets kultur, og de ønsker, at det skal gå i opløsning ved at fornægte dets fortid og historie.”

 

”Farerne vokser, volden øges fra dag til dag. Hvem ville for ti år siden have forudset, at en gymnasielærer en dag ville blive halshugget, da han gik hjem fra sit gymnasium?”

 

Officerernes appel er én stor advarsel mod de enorme parallelsamfund – overvejende muslimske parallelsamfund – som er blevet skabt i Frankrig.

 

De slår fast: Vi officerer, der tjener nationen og altid har været parate til at sætte livet på spil for den, kan ikke være passive tilskuere til den udvikling.

 

Kommer i den grad på tværs af Macrons planer

 

Officererne appellerer til landets ledelse og til alle franskmænd om at stoppe den farlige udvikling. ”Ofte handler det alene om at gennemføre de love, der allerede eksisterer, uden tøven.”

 

Til landets ledelse, med præsident Macron i spidsen, lyder det: ”Glem ikke, at et stort flertal af vores medborgere er ramt af jeres kryben udenom og jeres skyldige tavshed”.

 

Militærfolkenes appel kom i den grad på tværs af præsident Emmanuel Macrons planer. Han er ved at varme op til præsidentvalget i Frankrig i april 2022, og det sidste, han har brug for, er militærfolk med stor prestige, der beskriver Frankrig som et land i dyb krise.

 

Det var slemt nok for Macron. Men nu bliver det endnu værre:

 

Meningsmåling sender chokbølger gennem landet

En helt ny meningsmåling viser, at et flertal af franskmændene støtter de officerer, der siger, at noget er helt galt i Frankrig!

 

Meningsmålingen fra LCI/Harris Interactive afslører, at hele 58 procent af de adspurgte franskmænd ”støtter officerernes udspil”.

 

84 procent af franskmændene deler frygten for ”en stigning i volden” i det franske samfund. 73 procent ser faren for en ”spaltning af nationen”. 74 procent vender sig også mod ”den form for antiracisme, der har den modsatte virkning af det, man siger, man vil opnå”.

 

Hele 86 procent mener, at den franske republiks love ikke bliver håndhævet i en del af de franske byer.

 

Stærk folkelig opbakning

Premierminister Jean Castex har ellers fordømt officerernes udspil i skarpe vendinger. Det store flertal af venstreorienterede journalister i og uden for Frankrig (herunder Danmark) har også gjort, hvad de kunne, for at miskreditere officerernes appel.

 

Men franskmændene ved, hvad de ved. Der er en udbredt følelse af, at landet spaltes og bliver mere og mere og i stigende grad præges af muslimske parallelsamfund.

 

Derfor har franskmændene fulgt ganske godt med i den debat, som officererne har rejst – 64 procent siger, at de har hørt om deres manifest. Og derfor siger 58 procent af de adspurgte, ”at de støtter officerernes udspil”.

 

84 procent af franskmændene siger i målingen, at volden i landet stiger.

 

73 procent tilslutter sig officerernes vurdering af, at der sker en spaltning af landet.

 

86 procent mener, at landets love ikke bliver håndhævet i visse byer.

 

Næsten halvdelen (49 procent) er nu så vrede og bekymrede, at de støtter en militær intervention.

 

Eliten mangler jordforbindelse i udlændingepolitikken – nu kommer straffen

Frankrig forud for præsidentvalget er et land i dyb, dyb krise. En krise, der først og fremmest er skabt af lederes og meningsdannere, der har hengivet sig til deres politisk korrekte fantasier i stedet for at sætte ind mod islamisering, parallelsamfund og vold i gaderne.

 

Meningsmålingen fra LCI/Harris Interactive er en rødt lysende advarsel – ikke bare til præsident Macron, men til alle de kræfter Frankrig, der har lukket øjnene for, hvor alvorlige konsekvenser det har fået, at man har ført en udlændingepolitik med næsen i sky.

 

Den franske elite mangler jordforbindelse i udlændingepolitikken. Derfor reagerer officererne. Og derfor bliver befolkningen mere og mere vred.

 

Se video med general Piquemal i demonstration i Calais mod indvandringen: Den Korte Avis

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…