Fransk general demonstrerede mod indvandringen: “Frankrig er døende” – så blev han arresteret

Skærmprint

Fransk general arresteret for at deltage i forbudt demonstration og er nu for syg at komme for retten.

 

Det er ikke hverdagskost, at en 4-stjernet fransk general må tilbringe en nat i varetægtsarrest.

 

Det tog tilsyneladende også så hårdt på den 75-årige tidligere chef for Fremmedlegionen Christian Picquemal, at han måtte på hospitalet.

Forbudt demonstration

Han skulle for retten, fordi han havde deltaget i en forbudt demonstration mod Europas oversvømmelse af mellemøstlige og afrikanske flygtninge. Den er nu blevet  udsat til 12. maj.

 

Demonstrationen samlede et par hundrede deltagere i Calais, som har voldsomme problemer med 5-6.000 migranter, der søger at komme videre over Kanalen til England.

 

Det var den tyske organisation Pegida (Europæiske patrioter mod islamisering af Vesten), som havde opfordret til  sympatiaktionen  i Calais. Frankrigs indenrigsminister Bernard Cazeneuve havde på forhånd forbudt aktionen. Derfor ventede store politistyrker på de aktionerende.

 

Sammen med den pensionerede general Picquemal blev fire andre demonstranter arresteret. De var i besiddelse af våben som knojern og knive.

 

Den offentlige anklager havde forberedt et krav om straf til Piquemal som hovedperson i demonstrationen. Det krav brænder han foreløbig inde med i et par måneder.

 

Situationen bliver forværret i Calais

Men intet  tyder på, at situationen i Calais vil være forbedret i mellemtiden. De mange migranter bliver mere og mere desperate, og det samme gør beboerne i Calais.

 

Det er umuligt for ordenshåndhæverne at holde indvandrerne på plads i deres barakby, som går under navnet Junglen.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

De hærger og plyndrer i Calais. Flere forreningsfolk har lukket deres butikker, som ikke kan beskyttes mod tyverier.

 

Voldelige overfald på beboerne hører til dagens uorden.

 

Migranterne, som fortsat tror på  England som et forjættet land, gør dag og nat fortvivlede forsøg på at smugle sig gennem Kanal-tunnelen i kølebiler og transportvogne.

 

Den mest dramatisk aktion fandt sted, da flere hundrede immigranter besatte en færge fra P&O rederiet. Besætningen lukkede sig inde på øverste dæk over kommandobroen. Først da besætterne indså, at de ikke kunne regne med snarlig  afgang, gik de med til at gå fra borde.

 

General Christian Picquemal

General Christian Picquemal var chef for Fremmedregionen 1994-99, og han fortsatte siden en årrække som formand for Unionen af faldskærmssoldater.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Under tre socialistiske premierministre Michel Rocard,  Edith Cresson og Pierre Bérégovoy tjente han som militær rådgiver.

 

Den nuværende socialistiske regering aner ikke sine levende råd for hvad den skal stille op med problemerne i Calais.

 

Præsident Francois Hollande har trods mange opfordringer ikke skullet nyde noget af at besøge området.  Heller ikke han har nogen løsning på den situation, at Frankrigs åbne grænser har skabt en ophobning af tilvandrere, som Frankrig er nødt til at beskytte Englands grænser mod.

 

Her taler General Christian Picquemal hvorfor det er nødvendigt at deltage i en demonstration mod masseindvandringen i Europa. Frankrig er døende, siger han. Kort efter blev han arresteret:

 


a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…