Martin Henriksen diskuterer med imamen fra Imam Ali Moskeen og 20 herboende muslimer, der er tilhængere af det iranske præstestyre

Der blev lyttet intenst, da Martin Henriksen var i hård debat på Rådhuspladsen (Skærmprint Facebook)

En søndag aften var en gruppe muslimer forsamlet på Rådhuspladsen i København i en sørgehøjtidelighed for den iranske general Quassem Soleimani, som blev dræbt af USA. USA betragtede ham som en af verdens førende terroristleder.

 

Blev pludselig omringet af 20 – 25 muslimer

Martin Henriksen fortæller til Den Korte Avis, at han var på Rådhuspladsen en time til halvanden, og hvor der, som Martin Henriksen udtrykker det:

 

”Var mødt en række muslimer frem, som sympatiserede med det iranske anti-demokratiske mullah-styre, som bl.a. praktiserer massiv kvindeundertrykkelse, og støtter velkendte ekstreme organisationer som Hizbollah og Hamas.”

 

Da der var gået en lille time, bliver Martin Henriksen pludselig omringet af mellem 20 og 25 mænd, som starter en højrøstet diskussion med ham.

 

”Du skal passe rigtigt godt på din familie”

Især en af dem kører hårdt på og truer Martin Henriksen med retssager på grund af ting, han har skrevet eller viderebragt.

 

”Han nævner flere gange under diskussionen min familie, hvilket jeg opfatter som upassende hele situationen taget i betragtning. Naturligvis også fordi jeg er omringet, hvilket jo er en helt normal fremgangsmetode for muslimer, når de møder nogen, som siger dem imod. Mange mod en, eller mange mod få,” fortæller Martin Henriksen og fortsætter:

 

”Han siger afslutningsvis, at jeg skal passe rigtigt godt på min familie, hvilket jeg med det samme opfatter som en trussel.”

 

Martin Henriksen er om nogen vant til at diskutere med muslimer, og det står hurtigt klart for ham, at det er en af de ekstreme, der truer hans familie.

 

”Hele hans måde at være på og argumentere på betyder, at han ikke kan være andet end praktiserende muslim med stor kærlighed til islamisk herrefolksmentalitet,” siger Martin Henriksen og fortsætter:

 

”Jeg finder da også senere ud af, at hvad han hedder, og at han er knyttet til Imam Ali Moskéen, som er knyttet til det iranske mullah-styre. Han er, hvad de fleste normalt tænkende mennesker vil kalde en rendyrket og hardcore islamist.”

 

Optrinnet blev filmet og lagt ud på video. Den Korte Avis skrev om sagen HER og HER

 

Nationalt Selvforsvar 

Sådan ser det ud, når man diskuterer med imamen fra Imam Ali Moskeen og 20 herboende muslimer, der er tilhængere af det iranske præstestyre, skriver Martin Henriksen.

 

Han har brugt klip fra optagelsen i en video om nationalt selvforsvar, der kan ses her:

https://www.facebook.com/watch/?v=259421079113054

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…