Robin fortæller, hvordan han blev beskudt af indvandrere nytårsaften – angreb i 47 byer: “Hop lille gris, hop”

Skærmprint fra video bragt i Aftenposten

Nytårsaften gik Robin afsted for at overnatte hos en bekendt. Det var i Rinkeby, en indvandrertæt omegnskommune med stærke parallelsamfund og udbredt kriminalitet. Robin er handicappet og derfor et let offer. Der gik da heller ikke lang tid før han blev angrebet. Han fortæller:

 

“Jeg fik øje på tre eller fire unge mænd. De opførte sig som om de var i krig. De brølede “wallah” og “svennar” (svenske nar, red.) på rinkebysvensk (svarer til araberdansk, red.). Da de så mig, begyndt de at smide med fyrværkeri. Raketter og kraftige kanonslag eksploderede omkring mig. Det føltes som at være i en film. De grinede højt, da jeg hoppede og sprang for at undgå kanonslagene og raketterne, der eksploderede omkring mig. Og jeg var ikke den eneste. De fyrede også fyrværkeri af mod andre”, skriver Robin Eriksson.

 

“Jeg nåede frem til en gruppe unge svenskere. En af dem troede, at han var i  Gaza. En af de andre sagde, at han skulle stemme på Sverigedemokraterne. Selskabets eneste kvinde sagde, at de unge, der skød raketter af, havde det svært. Hun var så religiøs i sin politisk korrekthed, at hun var villig til at ofre øjne og ører for den rette tro.”

 

“En af mine bekendte har tidligere sagt til mig, at jeg ikke kan gå ud om aftenen. Jeg har også fået at vide, at jeg ikke kan færdes i bestemte områder. Det ser også ud som om flere og flere simpelthen blive hjemme for at undgå volden i gaderne. Da jeg selv nåede frem nytårsaften, havde jeg hovedpine og var svimmel. Jeg havde ørepine og tinnitus . Det ene øje gjorde ondt.”

 

Mange mennesker blev beskudt

Og Robin var ikke den eneste, der blev angrebet nytårsaften. Efter sine egne oplevelser gav han sig til at gennemgået mediernes omtale. Han fandt frem til et uhyggeligt højt antal angreb. Mange mennesker var blevet beskudt omkring  nytårsaften. En kvinde var tilmed blevet skudt i ansigtet. Raketter og kanonslag blev kastet mod mod mennesker, bygninger og biler. Mange steder blev politi og bandfolk angrebet.

 

Hele 47 eksempler fandt Robin frem til. De kan læses her:

Mora ,  Avesta ,  Borlänge ,  Örebro,  Lindesberg ,  Eskilstuna ,  Uppsala , Märsta, Upplands Vasby , Stockholm ,  Sodertalje ,  Linkoping , Lidköping ,  Nykoping ,       Karlstad , Karlskoga ,  Degerfors , Motala ,  Trollhättan ,  Mullsjö,  Huskvarna ,  Jönköping ,  Ljungby ,  Lessebo ,  Växjö , Oskarshamn ,  Kalmar ,  Visby , Alvesta , Åmål , Vårgårda , Skövde ,  Ale ,  Vara ,  Borås ,  Stenungssund ,  Göteborg,  Karlskrona,  Åstorp , Hörby        , Helsingborg , Hultsfred ,  Malmø , Staffanstorp , Trelleborg , Kristianstad  og Ystad . Du hedder  det. Vi  har det. En stor del af vold mod  offentlige  betyder ikke ender   i medierne.

 

Flere politibetjente er blevet ramt af raketter: “Hop lille gris, hop”, blev der råbt.

 

Unge mennesker  har holdt døren åben, mens andre har  affyret raketter.

 

Biler er brændt, politibiler er blevet smadret, fyrværkeri er stoppet ind i parkeringsautomater.

 

Politibiler  og  ambulancer er blevet beskudt  med raketter.

 

Raketter er affyret mod vagter, i busser, på altaner  og hjem.

 

Bøller  har råbt “hornunger”, “mors fisse” ,  “lille pikskud”  og  ” lille gris .

 

I 2017 kastede maskerede unge fyrværkeri ned i en barnevogn i Gävle. I år blev en barnevogn angrebet i Karlstad.  En mand i Kristianstad løsnede skud i en kirke. En mand i Mölndal blev uprovokeret hugget ned.

 

En venlig indvandrer i Växjö fik sin butik ildbombet to gange på tre dage. Han sagde, at flygtninge gjorde det. Politiet kom i ti sekunder og sagde, at han skulle ringe til politiet næste gang, skriver Robin Eriksson.

 

Folk bliver mishandlet på gaden

Tidligere på nytårsaften sad jeg  hjemme og syslede med forskelligt. En gang hørte jeg støj udenfor. Det var to personer, der angreb en  tredjedel . Du hører flere gange om året, at der er uroligt udenfor. Når du ser ud, kan du se mishandling, hvor offeret bliver sparket og slået.

 

For et par dage siden var der indbrud i bebyggelsens lagerrum, og for et par måneder siden hørte jeg under en tur en der sagde,”Jeg sværger, at jeg vil kneppe dig!”  Og for et par måneder siden blev min hoveddør udsat for hærværk. Døren til vaskerummet og tilrumet med affaldscontainere har mærker efter at være brækket op. Den lokale kirke vandaliseres regelmæssigt.

 

Jeg tror næppe, at min by er farligere end andre  svenske  byer. Sverige er blevet usikkert på grund af den venstre-liberale immigrationspolitik. Jeg har hørt mange svenskere og fredelige indvandrere sige, at det er vidunderligt  rart at rejse til Polen, Kroatien eller Rumænien, så du kan slappe af, og der behøver du ikke bekymre dig om ungdomsbøller.

 

Da jeg boede i Latinamerika, kunne man se tyverier. Fattige unge fyre der snappede mobiltelefoner fra  almindelige mennesker og løb væk. Men  de havde ingen interesse i at nedgøre almindelige mennesker. I Sverige derimod strejfer mange bander i dag rundt med det formål at finde mennesker, de kan skade, ydmyge og skræmme . Samfundet er fuld af kristofobi  og anti-svensk stemning .

 

Fredrik Reinfeldt råbte: “Tak, fordi du valgte Sverige!” Og Stefan Löfven sagde: “Mit Europa bygger ikke mure”. Gunnar Sandelin  har rapporteret, at  Anders Danielsson (tidligere generaldirektør for Immigration Service e ) sagde: “Det handler ikke om de migranter, vi ønsker, men om de migranter, vi kan få.”

 

Myndighederne og eliten siger, at Sverige aldrig har været mere sikker. Tror I læsere på det?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…