Syv somaliere med knive og slagvåben sprang ud af to biler og overfaldt to mænd – den ene i livsfare

To mænd blev torsdag aften kl. 21.49 udsat for et groft overfald på parkeringspladsen foran Leos Legeland ved Graham Bells vej i Aarhus N.

 

Mændene holdt parkeret, da to biler ankom til stedet – den ene mørk, den anden en beige Skoda stationcar. Her sprang 6-7 personer ud og overfaldt de to mænd med knive og slagvåben. Gerningsmændende stjal et større kontant beløb fra dem og slog og stak dem med de medbragte våben. Det er politiets opfattelse, at gerningsmændene vidste, at de to mænd ville være på stedet, og at de ville have et større kontant beløb med sig.

 

Den ene mand, som er 26 år, slap med overfladiske skrammer ved overfaldet, mens den anden blev alvorligt såret ved knivstik i benet. Politiet kørte ved anmeldelsen hurtigt til stedet, og betjentene påbegyndte straks livreddende førstehjælp og fik standset blødningen med en årepresse. Den alvorligt sårede er nu ikke længere i livsfare, men modtager fortsat behandling for sine skader.

 

Gerningsmændene beskrives som somaliske af udseende. Den beige-farvede Skoda stationcar kørte mod højre, da den drejede ud fra parkeringspladsen. Dens registreringsnummer startede enten med CK eller GK. Østjyllands Politi vil gerne høre fra alle, der kan have set noget i området, eller som har oplysninger om bilen på tlf. 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…