På blot tyve år er antallet af ikke-vestlige stemmeberettigede til Folketinget næsten tredoblet – blandt andre Zenia Stampe anbefales af en rabiat islamist

Under valgkampen sidste år var der en stor interesse for moskeer, ghettoer om muslimske talsmænd på venstrefløjen og de radikale. De radikales leder Morten Østergaard var en af de aktive.

 

Man kan få den tanke, at der i disse miljøer præget af ikke-vestlige indvandrere er en voksende gruppe stemmeberettigede til Folketinget.

 

På blot tyve år er antallet steget voldsomt.

 

Ved Folketingsvalget i 2001 udgjorde ikke-vestlige indvandrere og efterkommere med 61.138 stemmeberettigede små to procent af samtlige stemmeberettigede.

 

Ved Folketingsvalget i 2019 var deres antal steget til ikke færre end 171.709, hvilket svarer til, at de ved valget sidste år udgjorde 4,4 procent af de stemmeberettigede.

 

Anbefalede at stemme på Zenia Stampe og Pernille Skipper

Hvis man medregner nuværende ikke-vestlige i alderen 15 – 17 år med dansk statsborgerskab, vil der ved valget i senest 2022 være en ikke-vestlig vælgermasse på omkring 185.000 stemmeberettigede.

 

Men i deres interesse for disse miljøer demonstrerede flere politikere, at de ikke aner, hvem og hvad, der er, de i realiteten har med at gøre.

 

Under valgkampen sidste år blev blandt andre Zenia Stampe (RV) og Pernille Skipper (EL) varmt anbefalet af den tidligere talsmand for Det Islamiske Trossamfund, Kasem Said Ahmad.

 

Det var Kasem Said Ahmad, som i 2016 forsvarede en imam, der i TV 2-udsendelsen, Moskeerne bag Sløret, havde prædiket om stening af kvinder.

 

”Hvad er dit alternativ (til stening, red.)? Det er metoder, vi bruger. Og jeg kan ikke se, at det er udenfor lovens rammer. Det han (imamen, red.) mener, er, hvad der står i islam,” sagde han i DR 2 den 7. marts 2016, hvor han nægtede at tage afstand fra stening med ordene:

 

”Tage afstand? Jeg er stolt af det. Jeg er stolt af min sharialovgivning, jeg kan ikke tage afstand fra min religion, hverken straffesystemet eller sharia, for hvis jeg tager afstand, er jeg ikke muslim mere,” lød det fra Kasem Said Ahmad.

 

Han understregede, at stening har sin berettigelse af den grund, at det forhindrer utroskab.

 

Ud over Zenia Stampe og Pernille Skipper anbefalede han også at stemme på Alternativets Sikandar Siddique. Berlingske:

 

Kasem Said Ahmad og valggruppen Netværket For Fremtiden har til vælgermøderne medbragt en liste med navnene på seks politikere fra venstrefløjen, som de har opfordret deltagerne til at stemme på – blandt andre Pernille Skipper, de Radikale Venstres Zenia Stampe og Alternativets Sikandar Siddique. De tre blev valgt ind i Folketinget, skriver avisen.

 

»Jeg har brugt min sunde fornuft og forsøgt at mobilisere folk, der skulle ud at stemme. Der var nogen modstand i forhold til, hvorfor vi valgte netop de kandidater, men vi har også anbefalet, at man stemmer på dem, man synes, gør det godt,« sagde Kasem Said Ahmad, der dengang selv var medlem af Enhedslisten til avisen.

 

Pernille Skipper: Jamen, jeg anede ikke, hvem han var

Det var især Pernille Skipper, der havde Kasem Said Ahmad bevågenhed.

 

”Vores kandidat nr. 1 i København”, har han således ifølge Berlingske skrevet til et billede af sig selv og Pernille Skipper, der blev taget ved en Israel-kritisk konference i Brøndby Hallen den 27. april sidste år. På billedet bærer de begge et ”palæstinensertørklæde”.

 

Se foto af Pernille Skipper og Kasem Said Ahmad i Den Korte Avis her

 

Da Berlingske konfronterede Pernille Skipper med billedet, undskyldte hun i mail til avisen sig med, at:

 

”Havde jeg vidst, hvem jeg fik taget billede med, var jeg ikke stillet op til det. Nu har jeg siden set nogle tidligere udtalelser fra ham om stening af kvinder, og jeg vil ærligt talt gerne have eventuelle stemmeanbefalinger frabedt,” skrev Pernille Skipper.

 

Underligt, at Pernille Skipper ikke vidste, hvem han var, for på det tidspunkt var Kasem Said Ahmed såmænd medlem af Enhedslisten.

 

Her blev han efter valget på et hovedbestyrelsesmøde den 29. juni ekskluderet af partiet med den begrundelse, at ”han offentligt havde forsvaret, at kvinder bør straffes for utroskab.”

 

Men det forsvarede han jo allerede i 2016, ligesom han for ti år siden deltog i en Hizb ut-Tahrir-demonstration. Det medførte, at han fratrådte som talsmand for Det Islamiske Trossamfund.

 

I deres jagt på stemmer blåstempler naive politikere rabiat islam

Netop denne sag med Pernille Skipper og Enhedslisten illustrerer, at politikere tilsyneladende ikke aner en brik om, hvem og hvad det i realiteten er, de har med at gøre.

 

Det samme gælder Morten Østergaard og hans samarbejde med den aarhusianske Fredens Moské.

 

Denne moské allerede blev i 2016 afsløret med en imam, der blandt rådede en kvinde til at blive i ægteskabet og finde sig i at få tæsk af sin mand, ligesom han på dette bestemteste frarådede hende at ”gå til danskerne”, det vil sige politiet.

 

Med deres samarbejde med rabiate muslimske talsmænd og imamer er politikere som Morten Østergaard og Pernille Skipper uden at vide det og formentlig også uden at ville det medvirkende til at blåstemple rabiat islam.

 

Og dermed yderligere cementere det todelte samfund med dem og os.

 

Se stemmetallene fra indvandrerghettoen Rosengård i Malmø, hvor Socialdemokratiet fik næsten 80 procent af stemmerne og venstrefløjen fik stort set resten af stemmerne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

https://www.statistikbanken.dk/10021 (Tabelkode: FOLK2)

 

https://www.dr.dk/nyheder/indland/tidligere-talsmand-islamisk-trossamfund-advarsler-om-stening-kan-forhindre-utroskab

 

https://org.enhedslisten.dk/medlemsblad/nyt-fra-hovedbestyrelsen-stoette-til-folkebevaegelsen-budgetrevision-og-eksklusion

 

https://www.berlingske.dk/samfund/kontroversiel-muslimsk-laerd-arbejdede-for-stemmer-til-roed-blok

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…