Dansk Folkeparti vil forberede et fire meter højt pigtrådshegn mod Tyskland – rettidig omhu

Arkiv You / Grænsehegn Østrig

Danmark skal fremover ikke tages på sengen, hvis en ny flygtningekrise opstår med migranter, der vælter ind over grænsen, lyder det fra Dansk Folkeparti.

 

Derfor vil Dansk Folkeparti allerede nu gøre klar til opsætning af et fire meter højt pigtrådshegn ved grænsen mod Tyskland.

 

Materialerne er der. Da krisen i 2015 – 2016 indkøbte den tidligere Venstre-regering materialerne såsom pigtråd, pløkker og pæle.

 

Skal lave et beredskab til opsætning af pigtrådshegnet

Således foreslår Dansk Folkeparti, at Danmark aktivt forbereder sig på at tage genstandene i brug og indkøbe flere materialer, hvis det er nødvendigt.

 

Opgaven skal ifølge DF-forslaget varetages af forsvaret, der skal udarbejde et beredskab for etableringen af hegnet.

 

”Vi så, hvor hurtigt det gik i 2015. Vi sagde til danskerne dengang – og det gjorde det politiske system generelt – at vi skulle ikke risikere at komme en lignende situation igen,” siger Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, til Berlingske og fortsætter:

 

”Det er afgørende at få budskabet ud, at man ikke bare har det på lager, men at man også har den politiske vilje og forpligter sig politisk til at ville iværksætte det, hvis det bliver nødvendigt.”

 

Truslen fra Erdogan

Ifølge FN’s Flygtningehøjkommisariat har indtil nu cirka 50.000 mennesker i år krydset middelhavet mod over en million i 2015, og i løbet af årets første syv måneder har blot 834 personer søgt asyl i Danmark.

 

Men det kan være stilhed før stormen, frygter Kristian Thulesen Dahl.

 

”Du skal ikke langt tilbage før coronanedlukningen, før Erdogan var villig til at bruge truslen om at lukke op for flygtninge- og migrantstrømmen til at presse EU,” siger DF-formanden til Berlinske.

 

Thulesen Dahl understreger, at en beredsksabsplan for et pigtrådshegn kan sende et tydeligt budskab til flygtninge, migranter og menneskesmuglere og derved få en præventiv effekt.

 

Der vil blive tale om et 69 kilometer langt pigtrådshegn i lighed med det hegn, Ungarn har sat op ved grænsen mod Serbien.

 

Dansk Folkeparti vil nu kalde regeringen i samråd om sin plan.

 

Læs hele artiklen i Berlingske Tidende her:

https://www.berlingske.dk/politik/df-vil-goere-klar-til-fire-meter-hoejt-pigtraadshegn-paa-graensen-til

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…