Mohamad Khalid kører rundt i en hvid Audi A5 Sportsback – nu mistænkes han for at have knivdræbt en mand på åben gade

Hvis du løber ind i 21-årige Mohamad Youssef Khalil skal du omgående kontakte politiet.

 

I går aftes overfaldt han en 31-årig mand med en kniv. Manden blev ramt af flere knivstik, og hans liv stod ikke til at redde på først Køge Sygehus og heller ikke senere på Rigshospitalet, hvor han døde.

 

”Han kører normalt i en hvid Audi A5 Sportsback med nummerplade CA 15 403, og hvis man ser ham eller bilen, eller har oplysninger om, hvor han befinder sig, skal man omgående kontakte politiet,” oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk

 

Har ikke noget med bandekonflikt at gøre

Den 31-årige mand havde været ude og gå aftentur. Da han vender hjem til sin opgang i Ellemarken i Køge, bliver han konfronteret af den 21-årige Mohamad Y. Khalil, som er bevæbnet med en kniv og bruger den, har flere vidner forklaret politiet.

 

”Det er i den forbindelse vigtigt for os at understrege, at vi ikke mener, der er tale om en optrapning af den verserende bandekonflikt i Køge mellem grupperinger fra Ellemarken og Karlemosen,” understreger Martin Bjerregaard.

 

Han forklarer til sn.dk., at offer og gerningsmand kender hinanden via deres respektive familier, og at deres sammenstød ikke er banderelateret.

 

Racistiske jokes

 

Her finder du Danmarks største samling af racistiske jokes på nettet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…