Folketingsmedlem Sikandar Siddique: Kvinder og transkønnede skal have fridage, når de har menstruation – nu får han igen sønderlemmende kritik

Sikandar Siddique, da han var folketingskandidat for Alternativet

Sikandar Siddique, der tidligere var medlem af Alternativet, er nu løsgænger og må gøre, hvad han kan for at positionere sig over for de pakistanske vælgere, som han holdt en del vælgermøder med op til valget i 2019. Dem, der har stemt på ham, skulle jo gerne kunne se, at de havde fået noget for deres stemme.

 

Da Sikandar Siddique i 2005 blev valgt ind for Socialdemokratiet i Københavns Kommune, blev han nu ikke kendt for sit politiske arbejde, som vist ikke var særligt bemærkelsesværdigt, men for hans families klanfejde med en anden pakistansk kommunalpolitiker i København, Walliat Khan. Ham blev pakistanerne opfordret til ikke at stemme på, for han var nemlig uvenner med Sikandar Siddiques far! Hu-hej, hvor det går. Pakistansk klankultur var blevet bragt ind i dansk kommunalpolitik.

 

Tidligere politiker for Venstre i Københavns Borgerrepræsentation Leslie Arentoft, der bl.a. havde siddet i Kulturudvalget sammen med Sikandar Siddique, udtalte sig i meget bramfri vendinger om hans manglende ideer og visioner.

 

Det er sandelig ikke visioner, der mangler nu. Siddique vil have hele den danske lovgivningsmæssige proces ændret. Der er og har været rigtigt mange diktatorer rundt om i verden, der vil misunde Siddique hans idérigdom. Hans tale kan høres på denne video.

 

Efter at have lyttet til den, undrer man sig ikke over hans bizarre opførsel i Folketinget med angreb på statsministeren, menstruationsfridage for kvinder og transkønnede mænd (!), en ramadanhilsen på Folketingets talerstol og hans krav om et minuts stilhed for en amerikansk forbryder. Hvad mere kan vi mon vente os?

 

Angreb på statsministeren

Statsminister Mette Frederiksens kritiserede på Socialdemokratiets sommermøde de indvandrere, der i store flokke på 15-20 stykker skaber utryghed for børn, unge og voksne i S-tog, på perroner, på gader og i indkøbscentre.

 

Det fik Siddique op i det røde felt. Statsministeren gik til angreb på en hel minoritetsgruppe.

 

Med sin IQ skruet så højt op, som det nu kunne lade sig gøre for ham, spurgte Siddique inkvisitorisk, hvornår statsministeren havde kørt i S-tog, og om hun havde dokumentation for, at det var indvandrere.

 

Der er beklageligvis alt for meget dokumentation hver evig eneste dag på overfald, røverier, chikane, indbrud, tyveri, voldtægter, knivstikkerier, brug af skydevåben m.v.

 

For mange af os andre har det været en befrielse at høre en statsminister, der på baggrund af daglig dokumentation kaldte en spade for en spade.

 

Men hans virkelige anke over statsministerens tale var, at hun havde brugt udtrykket  ”indvandrere”.

 

For alle disse ”drenge”, siger Siddique, er født i Danmark (det må han umiddelbart kunne se på dem) og er derfor et ”dansk produkt”. Men nej, det er de ikke, lige så lidt som de er danske på trods af et eventuelt rødbedefarvet pas.

 

For de forbrydelser, de begår, og forbrydelsernes forfærdelige brutalitet, var for blot få årtier siden aldeles ukendt i Danmark.

 

Og selv om nogle af dem er født og/eller opvokset her, er de kun fysisk inden for grænserne. Mentalt er de i forældrenes hjemland, som ingen af dem nogen sinde har forladt.

 

”Hvis jeg var statsminister”

På grund af statsministerens udtalelser på sommermødet og Siddiques krænkelse blev han inviteret i Deadline https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_204801.

 

Hans opponent var socialdemokratiets udlændingeordfører Rasmus Stoklund. Køligt kommenterede han Siddiques udfald mod statsministeren, ligesom han prøvede at oplyse om Danmarks Statistiks kriminalitetsstatistik. Han nåede kun til, at palæstinensernes kriminelle overrepræsentation var på 280%. Så blev det for meget for værten Jacob Rosenkrands’ sarte øren, og han stoppede opremsningen. Det gjorde nok ikke så meget, for Siddique er fuldstændig faktaresistent.

 

Siddique mente også, at statsministeren pustede til fremmedhadet. Lyder vanvittigt, da de jo i hans optik alle er danskere, ja, de er endog et dansk produkt – intet mindre. Så hvilke fremmede er det, han tænker på, når han taler om had?

 

Siddique vrøvlede videre. Det var sociale forhold; det siger forskerne selv. Ja, der findes uendelig få forskere, der ikke er apologeter. Men det er en venstreorienteret myte. Vores forfædre, der har bygget dette land op, levede en tilværelse, hvor de sociale forhold for mange var frygteligt fattige. Selv om hvert land har deres forbrydere, så er dårlige sociale forhold ikke den bagvedliggende årsag for kriminalitet.

 

Men naturligvis, mener Siddique, hvis (hvis?) der er problemer, så skal vi gøre dette og hint. Det har vi gjort i årtier – både dette og hint – med store nationale lommesmerter til følge, uden at det har gjort den fjerneste forskel. Lad os stoppe med at smide skatteydernes penge i kloaken. Vi har gjort mere end nok – langt mere end nogen kan forlange af et folk.

 

Siddique ser anderledes på den sag. For hvis han var statsminister, så ville han… Jeg stopper her. Det sortnede for mine øjne.

 

Mandlige transpersoner med menstruation

Man tror ikke sine egne øjne, men jo, den er god nok.

 

Siddique er blevet inspireret af en indisk virksomhed, der vil give kvinder og transkønnede ti årlige fridage til at ligge på langs, når de menstruerer.

 

Og hans store vælgergruppe af pakistanske mænd og kvinder vil uden tvivl kunne se det absolut vigtige i at diskutere dette emne på vælgermøder.

 

Nu har kvinder jo ikke menstruation, når de er gravide, indvender journalisten. ”Næh, men de føder børn”, siger den skarpsindige Siddique. Og så tager de i øvrigt også mest barselsorlov.

 

Så at de transkønnede mænd også får del i denne gode idé fra Indien, vil i hvert fald fremme ligestilingen.

 

Skal vi kvinder sygeliggøres, så lad os da få noget, der batter. En hel uges rekreation tolv gange om året er vel ikke for meget at bede om. Hvor mange fridage transmændene så skal have om året må gennemdiskuteres i Folketinget. Man kunne eventuelt nedsætte en kommission eller holde et par samråd.

 

Så kære danske erhvervsliv, tag jer nu sammen. Det her emne er, ifølge Siddique, altså super, super vigtigt.

 

Ja, ja, jeg ved det godt. Siddique burde ties ihjel. På den anden side er det jo muligt, at selv pakistanerne får sig et billigt grin, når han fører sig frem med den ene vanvittige bemærkning og idé efter den anden og så dropper ham som den politisk bizarre person, han har bevist, han er.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…