Indlæg fra læserne 3. oktober: Dansk Folkeparti skal igen være for de modige # Valg i USA # Samfundssind ifølge islam “# Corona og #metoo # Frankrig, Europa, terrorens og uvidenhedens sejr? # Mundbindkravet er et flop

Dansk Folkeparti skal igen være for de modige

Af Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

 

Mange vælgere tørster efter et alternativ til den lemmingeagtige massekultur, der tilsyneladende ikke kan andet end at være bange.

 

Det er ikke let at være DFer i disse dage. Det parti, jeg har været medlem af siden 00erne, fik ved seneste meningsmåling kun godt 5 procent af stemmerne.

 

Imens kan rivalerne Nye Borgerlige for første gang fejre to-cifrede tal i målingerne. Helt berettiget, vil jeg skynde mig at tilføje: velforberedte og knivskarpe folketingsmedlemmer, virtuose driblinger på de sociale medier og mod til at gå mod strømmen skal belønnes.

 

Messerschmidt-effekten udeblev, og mange spørger: Er der overhovedet en farbar vej tilbage til toppen for Dansk Folkeparti?

Ja.

 

Modkultur

Dansk Folkepartis disruption af dansk politik i 00erne skyldtes ikke kun, at man havde set rigtigt angående islam og muslimer. Det skyldtes også, at vælgere som ønskede at tænke selv, endelig fik et alternativ til de bedøvende karriere-politikere, der alle siger nogenlunde det samme, plus-minus 10 procent.

 

Dansk Folkeparti var i 00erne modkultur.

 

Partiets frygtløse tilsidesættelse af spin og gængs politisk “fornuft” gav street credit, som velfortjent gav flotte valg i 10erne. Med så meget af miste – 21,1 procent ved folketingsvalget i 2015 – begyndte man at ryste på fingrene, og væk var magien.

 

Faktum er, at Dansk Folkeparti havde mere indflydelse, da man sagde tingene mere ligeud, end da man havde 37 velklædte, velfriserede mandater og var så stuerene, at selv gode socialdemokrater ville danse med os.

 

Kongemager

Skal Dansk Folkeparti igen være kongemager – for en borgerlig statsmininster, vel og mærke (blinke-smiley) – er det i denne lomme af folkedybet, partiformand Kristian Thulesen Dahl (DF) skal gribe.

 

Dansk Folkeparti skal igen være modkultur:

 

Vi skal stille kritiske spørgsmål om mundbind, levere cost benefit-argumenter i klimadebatten, skyde med skarpt på veganerne og kræve Danmark ud af FN.

 

Vi skal højlydt stille spørgsmålstegn ved det fornuftige i at kastrere lovlydige danskere ved at afvæbne dem, så de ikke kan forsvare selv og deres nære: Politiet kan jo ikke være overalt (hvem ønsker også, at de er det…?), og ankommer derfor næsten altid først, når det er for sent – hvis de overhovedet kommer.

 

Overhale NB højre om

Vi skal tydeligt og uigendriveligt overhale Nye Borgelige højre om i udlændingepolitiken, også selvom det kræver grundlovsændringer eller særdeles udansk opførsel overfor vores mellemøstlige “gæster”. Vi skal vælte regeringer, der ikke makker ret.

 

Vi skal levere iskolde kalkyler og ligeså iskolde løsninger på akutte eksistentielle trusler som overbefolkning, islams udbredelse og tech-giganternes manipulation af demokratiet.

 

Vi skal være den frække dreng i klassen, der siger “næh!”, når journalistisk venstreparti svinger taktstokken. Vi skal være barnet i Kejserens nye klæder, når krænkelses-inkvisatorer eller professorer i offermentalitet råber “skam dig!”.

 

Et parti for modige

Spindoktorerne skal være nervøse og mindst 80 procent af befolkningen skal rynke på næsen af en. Ellers er man ikke fremsynet og frimodig nok.

 

Der er rigeligt med tilbud til appeaserene, moralisterne, lemmingerne og de bange.

 

Dansk Folkeparti skal være for dem, som står ved menneskets natur: etnocentriske, nationalistiske og med intakte urdrifter til at beskytte familie, hjem og land. For dem som kræver frihed før sikkerhed, selvstændighed før penge.

 

Kort sagt: Hvis Dansk Folkeparti vil vende kurven, skal partiet igen være for de modige.


 USA valg

Af Morten Dreyer

 

Med USA valget, er det måske værd at tage stilling til danske journalisters fremtid. Siden 2016 har næsten alle journalister være spændt for venstrefløjens vogn, om at alt ondt kom fra Trump. At han var ustruktureret, forvirret, impulsiv og bare almindelig dum. På TV2 News har der det meste af tiden været en serie: “Verden ifølge Trump”, hvor en stadig jævn strøm af såkaldte eksperter med de rigtige meninger, har svinet præsidenten for vor bedste allierede til, under devicen, jo værre, des bedre.

Når nu Trump vinder valget, så skulle det ikke undre mig, hvis det sker med en jordskredssejr. Vinder Trump vil jeg opfordre de danske medier til at kalde deres journalister sammen og give dem løbepas, grundet års misinformation af den danske befolkning om den virkelige situation “Over There”.


 

Samfundssind ifølge islam

 

Af Torben Trolle

Når muslimer skal udvise samfundssind, som Minister-Mette vil ha´ os til, hvordan foregår det så:
Overhold jeres bønner i moskeen sammen med en masse andre, vanær, dræb og forfølg de vantro/kristne. Saml jeres storfamilier til begravelser og hellige begivenheder m.v..

Islam  er ikke bare en trussel mod det danske samfund og dets kulturelle værdier,  men i disse corona-tider en direkte trussel mod fællesskabet og sundheden. Islams værdier er slet ikke forenelige med det danske fællesskab, tolerence og rummelighed overfor andre mennesker og synspunkte. Koranenes middelalderlige synspunkter kommer i første række, så pyt med staten, samfundet og helheden.
Det er en direkte modarbejdelse af sammenhængskraften, solidariteten og empatien, der binder det danske samfund sammen og hvor vi udviser konstruktivt samfundssind til beskyttelse og overlevelse for alle.
Og hvis minister-Mette mener noget andet må hun melde klart ud i forhold til denne islam-gøgeunge i den danske trygge rede og dens samfundsnedbrydende ageren

ENDNU EN HJÆLPEPAKKE?

 

Af Flemming Jansen

 

Med statsministrens og regeringens seneste udmelding om, at alle større julefrokoster skal aflyses bliver der slået flere fluer med ét smæk.

 

Der er selvsagt tale om et initiativ med henblik på at inddæmme og bremse den voksende corona-smitte. Imidlertid er der en sikker sidegevinst, og lur mig om ikke statsministeren har haft den med i sine strategiske overvejelser?

 

#MeToo-bevægelsen breder sig nemlig også som en steppebrand, og med aflysningen af årets store firmajulefrokoster er der samtidig sat en slå for en dør, der kan føre til  yderligere krænkelser af det truede kvindekøn.

 

Har statsministeren mon også taget med i sine overvejelser, at der kan komme et krav om kompensation og hjælpepakker fra den meget aktive og aggressive kvindefront, der nu mister en del af det potentiale, der holder bevægelsen i gang?

 

Et godt råd til #Me Too- kvinderne: Hvis I vil fremme en i øvrigt god sag, så sænk paraderne lidt og vær i stedet opmærksom på at have  proportionssansen med i bagagen. Fortsætter i den nuværende kurs ødelægger i det mål, I sigter imod, og i stedet for at blive taget seriøst ender I med at blive til grin(!). Ingen kan være uenig i, at krænkelser kønnene imellem ikke bør finde sted. Derfor er en fornuftig og afbalanceret håndtering så afgørende.

 


Frankrig, Europa, Terrorens og uvidenhedens sejr?

 

Af Jørgen Casse

Det er på tide at politikerne i hele Europa og USA ser virkeligheden i øjnene, og erkender deres fejltagelser, først og fremmest deres kæmpe bommert med den ukontrollerede indvandring af individer fra ikke vestlige lande i Mellemøsten og Afrika.

Begivenhederne i Frankrig på det seneste bærer klare beviser på, at det var en grusom fejl. Som det tager sig ud, er hele Europa under angreb af individer fra disse områder.

Vi europæer bør give hinanden en musketered, EN FOR ALLE, OG ALLE FOR EN i kampen mod de sorte kræfter der vil vores demokratier og livsværdier til livs. Det skal ske meget hurtigt, thi hvis ikke, risikerer vi at blive løbet over ende.

Først og fremmest skal der indføres total stop for flygtninge og migranter på hele det europæiske kontinent. Næste skridt skal være en udrensning af de elementer der ikke vil indordne sig Europas demokratier og vores livsværdier. Disse femte kolonne elementer skal sendes tilbage til deres retmæssige kontinent eller nationale områder.

Donald Trumps ide om en mur der skal forhindre migration, synes meget tillokkende at anvende også her i Europa, som forholdene har udviklet sig. Misforstået medlidenhed opstår af uvidenhed og uvidenhed fører til det vi nu ser i Frankrig.

Der kan ikke herske tvivl om hvor ansvaret skal placeres, POLITIKERNE HAR UBETINGET ANSVARET! De og de alene havde og har midlerne til at forhindre at Europa går under i et blodbad. De og de alene kunne have stoppet den ukritiske og uansvarlige invasion af flygtninge og migranter. De gjorde det ikke, nu må de stå til regnskab for deres uansvarlighed.

Træd tilbage I er ikke mere anvendelige, I har bevist jeres inkompetence, en inkompetence som er fatal for Europa og dets etniske befolkning og de værdier som vi knæsætter, begivenhederne i Frankrig taler sit tydelige sprog. GÅ!

Lad de, som vil Europa og europæerne det godt komme til.

Vågn op og sig fra!!!!!

 


Mundbindkravet er et flop

 

Af Jørgen Mejrup

Der findes ingen videnskabelig evidens for, at de virker.

Derfor: Drop påbuddet og lad det være op til hver enkelt at afgøre, om de vil bære mundbind.

Alarmerende, at hele verdens befolkning blindt adlyder myndighedernes krav på så svagt et grundlag.

Alarmerende, at sundhedsvæsenet ikke tydeligt fortæller befolkningen sandheden, men nærmest “fortier” tvivlen.

Det kunne godt se ud som om, at sagkundskaben er udsat for en eller anden form for politisk pres?

Mennesket er et flokdyr, og hvem har modet til at gå mod strømmen.

Næh, så det er mere bekvemt, at gribe sit mundbind, stille sig op  i køen af mund-bind-formummede “grå” danskere og automatisk glide ind og blive medlem af klubben: “Så kan ingen “pege fingre.”

“Den, der lever skjult lever godt!”

Skandalen bliver først virkelig, når forskerne uden for enhver tvivl bekræfter, at mundbind er en narresut, der giver brugerne falsk tryghed til stor gene for den enkelte – til ingen verdens nytte!

Og endnu værre. Hvis forskningen viser, at brug af mundbind gør mere skade en gavn og udsætter brugeren for en endnu større sundhedsrisiko?

Tænk blot på alle de vira og “baktusser” som mundbindene kan samle op og lagre sig i bindene hos intetanende borgere, som blindt stoler på sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Der mangler viden om en øget koncentrationen af bakterier og vira i bindene kan forværre graden af en evt. smitte hos brugeren og omgivelserne.

 

Det gælder alle former og smitte for eksempel også influenza.

 

Hvor lang tid kan Corona overleve i et mundbind. og hvor længe skal man påregne smittefare fra skraldespanden fra de brugte inficerede bind.

 

Corona-panikken har på det nærmeste ført til massemord på mink i Danmark.

 

Hvis de er så smittefarlige for mennesker, hvad så med de rotter, mus, katte og andre dyr, der leder efter godbidder i skraldespandene og kommer til at gnaske i et sygt mundbind?

 

Spørgsmålene er mange -Svarene er få!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…