Indlæg fra læserne 25. marts: Åbent brev til Mette Frederiksen # Kommentar til artiklen: ”Dette skal Trump have tak for… “

Åbent brev til Mette Frederiksen

Af Henrik Schouw

 

Kære Mette Frederiksen,

Iflg. vejledning for kompensation til mindre erhvervsdrivende er man ikke omfattet af ordningen, hvis man er modtager af folkepension. Det er aldersdiskriminering! Min folkepension andrager ca. 5000 kr pr. måned, og det kan jeg ikke bruge til noget, hvis jeg skal drive min virksomhed videre efter corona-angrebet. Regeringen vil gerne have de ældre til at arbejde længere på arbejdsmarkedet, og denne forskelsbehandling er ikke befordrene for den idé.

 

Man kan da ikke bede seniorerne blive på arbejdsmarkedet og så fratage dem det sikkerhedsnet, som andre erhvervsdrivende har! Jeg er 75 år og arbejder fuld tid i min virksomhed sammen med min ægtefælle, der er 58 år. Men hvis jeg ikke er dækket af kompensationsordningerne, må jeg lukke vores virksomhed. Dette vil få katastrofale konsekvenser for min og min ægtefælles tilværelse. Vi kan ikke blive boende i vores lejede bolig, og hele vores fælles virksomhed og tilværelse vil blive ødelagt.

 

Vi arbejder begge i virksomheden i Tønder, men da hele byen er lukket, er der ingen omsætning, og derfor har vi lukket forretningen indtil videre – ligesom de fleste andre i byen. Jeg afskriver gerne min folkepension, hvis det er nødvendigt for at være dækket af kompensationsordningerne. Reglerne er 100% aldersdiskriminering!


 

En kommentar til artiklen: ”Dette skal Trump have tak for – og dette skal han kritiseres for”

Af Jens Bory Henriksen

 

Svend Lindhardt´s analyse af Trump´s evne til, at vurdere storpolitiske situationer, synes at være omfattende selvmodsigende.

 

Svend Lindhardt oplister initiativer, hvor Trump har vist store evner i, at vurdere den langsigtede situation, og samtidig har taget handling.

 

Derfor er det en besynderlig efterfølgende vurdering, som Svend Lindhardt præsenterer os læsere for, når:

 

”Trump har mangel på det-”personlige plan” ” manglende formåen” ” fører isolations politik” ”svigter sine allierede” ” har manglende lydhørhed” ”manglende evner i vurdering af analyser” ”ingen forudsigelighed” ” er konfrontatorisk og frastødende” ” blokkerer for kompromis og forhandling” og ”manglende evner, som statsmand”.

 

Hvordan Trump med disse manglende evner, – som Svend Lindhardt forestiller- har formået at gennemføre resultater, -som vi med rette kan takke ham for-, det må stå hen i det uvisse, må man forstå.

 

Og for ikke, at tale om ”mavefornemmelser”, det må man da ikke anvende, så hellere forlade sig på intellektuelle Kloge Åger, fordi det har vi jo også så mange gode eksempler på !!!

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…