16-årig gymnasiepige kom med kraftig kritik af islam på nettet, så truede muslimer hende med voldtægt og mord – nu tør hun ikke gå i skole

Sidste lørdag lagde en 16-årig fransk gymnasiepige en video ud på det sociale medie Instagram. Hun hedder Mila og ser ud til at være en ungdommelig protesttype med lilla hår og næsering.

 

Mila fortalte på videoen, at hun drømmer om at blive sangerinde. Det fik en muslim til at reagere med et hav af kvindefjendske og antifranske skældsord.

 

Så gav Mila et rasende svar, hvor hun fik sagt: ”Jeres religion er noget lort.” Derefter fulgte nogle grovkornede beskrivelser af, hvad hun kunne tænke sig at gøre ved ”jeres Gud”.

 

Milas debatform var ekstrem, men der var absolut ikke noget truende i den.

 

Det var der til gengæld fra de indlæg, der nu kom væltende.  Muslimske mænd kaldte Mila for en ”beskidt fransk kvinde” og truede med at dræbe hende – der var også trusler om voldtægt

 

Trusler på livet fra muslimske kredse er ikke en spøg – og da slet ikke i Frankrig. Siden 2015 har islamiske terrorangreb dræbt 255 mennesker i landet!

 

Sagen er blevet kæmpestor

Den rystede pige har siden da ikke turdet at gå i skole. Hun får nu psykologisk hjælp. Sagen er blevet kæmpestor i den franske offentlighed.

 

Landets justitsminister kastede yderligere benzin på debatten, da hun kom med en påstand om, at Milas kritik af islam var et angreb på muslimers trosfrihed.

 

Mens debatten raser, skal det franske retssystem nu forholde sig til to ting: For det første dødstruslerne mod gymnasiepigen. For det andet spørgsmålet, om hendes kommentarer på Instagram var en ”opfordring til racehad”.

 

Muslimske ledere uenige indbyrdes

I den store muslimske organisation i Frankrig, CFCM, har ledelsen haft svært ved at finde sine egne ben.

 

En af lederne, Abdallah Zekri, siger, at pigen ikke har ret til at ”fornærme islam”. Han forsikrer, at han er imod dødstruslerne, men lader så forstå, at hun selv har været ude om dem.

 

En anden leder i CFCM, Mohammed Moussaoui, skriver derimod på Twitter kort og godt: ”Intet retfærdiggør dødstrusler.”

 

Justitsministerens farlige fadæse

Helt galt gik det med debatten, da landets justitsminister, Nicole Belloubet, blandede sig. Hun afslørede en fatal uvidenhed om både islam og ytringsfrihed. Til gengæld var hun leveringsdygtig i primitiv politisk korrekthed.

 

På radiostationen Europe 1 erklærede justitsministeren om Milas udfald: ”Denne fornærmelse af religionen er ganske klart et angreb på trosfriheden.”

 

Justitsministeren fik hurtigt svar på tiltale fra advokaten Richard Malka. Han er ikke en hr.-hvem-som-helst. Malka er juridisk ekspert i ytringsfrihed, og han er advokat for ugemagasinet Charlie Hebdo, der i 2015 blev offer for et blodigt islamisk terrorangreb.

 

I et interview med Le Figaro siger Malka, at justitsministerens udtalelser bidrager til at bringe Mila i fare. En pige, der allerede har set sin skolegang og sit sociale liv ødelagt af den chikane og de trusler, som hun har været udsat for.

 

Advokat Malka anklager justitsminister Belloubet for at lytte mere til propagandaen fra islamisterne i Den Muslimske Verdensliga end til folk omkring hende, der har viden om islam og ytringsfrihed – herunder nogle af hendes egne embedsmænd.

 

Muhammed-krisen

Den Muslimske Verdensliga er styret af Saudi-Arabien, der repræsenterer en dybt fundamentalistisk udgave af islam.

 

Det saudiarabiske regime har i FN gang på gang krævet forbud mod ”blasfemi”, som man kalder det.

 

Enhver kritik af islam bliver stemplet som blasfemi og som en krænkelse af islam. Og så går man skridtet videre: En krænkelse af islam er et angreb på muslimers trosfrihed! Dette budskab spredes via Den Muslimske Verdensliga.

 

Under Muhammed-krisen kunne man høre røster i Vesten, der hoppede på dette islamistiske propagandatrick. Og nu gør Frankrigs justitsminister Belloubet det også. Ministeren for lov og ret i et demokratisk samfund!

 

Stikker kniven helt ind

Advokat Richard Malka anklager ministeren for manglende viden om juridiske forhold, og han kalder hendes holdning for foruroligende.

 

Malka slår fast, at Mila ikke på nogen måde har krænket muslimers trosfrihed. Det har han ret i. Uanset om man anser Milas ordvalg for passende eller ej, så forhindrer det ingen muslim i at tro, hvad de vil.

 

Angrebet på friheden kommer tværtimod fra dem, der truer den unge pige på grund af hendes holdninger. Det er hendes trosfrihed, der er på spil.

 

Malka stikker kniven helt ind hos justitsminister Belloubet med ordene:

 

”Der har aldrig været en eneste fransk dommer, der har anerkendt, at selv vulgære, selv fornærmende udtalelser om en religion eller religiøse symboler kunne udgøre ’et angreb på trosfriheden’. Aldrig!”

 

Advarsel til Danmark

Justitsministeren har bevæget sig ud på et meget alvorligt skråplan. Det er svært at se anden forklaring på dette end politisk korrekthed.

 

Hun overtager fundamentalisternes påstande for at vise sin gode vilje. Og hun er parat til at ofre fundamentale vestlige frihedsværdier for at undgå vreden fra muslimske mørkemænd.

 

Det fortæller en uhyggelig historie om, hvor meget Frankrig og den franske regering lader sig presse til at sælge ud af sin kultur og sine grundværdier.

 

Denne historie bør tjene som en advarsel til os i Danmark.

https://www.lefigaro.fr/actualite-france/adolescente-menacee-de-mort-pouravoir-critique-l-islam-qu-elle-assume-20200127

Se video med pigen her:

https://www.lefigaro.fr/flash-actu/france-enquetes-sur-des-menaces-de-mort-contre-une-adolescente-ayant-critique-l-islam-20200123

 

https://www.lefigaro.fr/vox/religion/richard-malka-non-madame-belloubet-injurier-l-islam-n-est-pas-une-atteinte-a-la-liberte-de-conscience-20200129

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…