Nu har svenskerne fået nok af indvandring: Meningsmåling skaber sensation

Asylansøgere Arkiv / You Tube

I en meningsmåling i begyndelsen af oktober var forskellen mellem Sverigedemokaterna og de svenske socialdemokrater så lille, at det var vanskeligt at afgøre, hvilket parti i Sverige, der dengang var det største.

 

Det er det ikke mere.

 

Svenskerne har åbenbart fået nok af indvandring og kriminalitet.

 

Ifølge en dugfrisk meningsmåling foretaget for den svenske avis Aftonbladet af instituttet Demoskop har Sverigedemokraterna nu overhalet Stefan Löfvens socialdemokrater i stor stil.

 

Således ville Sverigedomokraterna med 24,0 procent af stemmerne være Sveriges største parti, hvis der var valg i dag.

 

Til gengæld ville de svenske socialdemokrater med den laveste tilslutning nogensinde i partiets historie få blot 22,2 procent og havne på en andenplads.

 

Ved rigsdagsvalget i Sverige den 9. september 2018 fik Stefan Löfvens socialdemokrater 28,3 procent af stemmerne, medens Jimmie Åkesson og hans sverigedemokater fik 17,5 procent.

 

Åkesson: Det undrer mig ikke

Det billede fra rigsdagsvalget er der nu godt og grundigt vendt op og ned på, og det undrer ikke Sverigedemokternas leder, Jimmie Åkesson:

 

”Jeg har længe argumenteret for, at vi før eller senere ville blive det største parti. Gennem årene har vi konsekvent talt om bandekriminalitet, eskalerende usikkerhed, en migrationspolitik, der ikke har fungeret, og en integrationspolitik, der har gjort situationen værre,” siger Åkesson til Aftonbladet og fortsætter

 

”Flere og flere mennesker oplever disse problemer i deres hverdag og kan forholde sig til dem. Og så bliver vi et troværdig alternativ.”

 

Åkesson ser udviklingen, hvor hans parti er det største, som bevis for, at et årti med socialdemokratisk herredømme nu er slut.

 

”Dengang var det Moderaterne og Reinfeldt, som udfordrede socialdemokraterne. Nu er det os, og det er et velkomment skift i svensk politik,” lyder det fra Jimmie Åkesson.

 

Socialdemokraterne: Vi kan vende det

Hos de svenske socialdemokrater er man ikke overrasket over de dårlige meningsmålinger

 

”Det er en meget vanskelig situation lige nu. Jeg er ikke overrasket over deet i betragtning af det år, vi har bag os. Med bandemord, skyderier og sprængninger. Det skal vi som regeringsparti betale en pris for,” siger Socialdemokaternas partisekretær, Lena Rådström Baastad, til Aftonbladet og fortsætter:

 

”Det er altid hårdt, når man får dårlige meningsmålinger. Vi har prøvet det før med Moderaterne, som stod lige med os i Reinfeldts tid. Jeg er overbevist om, at vi kan vende det igen. Det handler om at investere i et stærkere samfund.”

 

Hvis den socialdemokratiske partisekretær seriøst mener, at dette års omkring hundrede bombesprængninger, skyderier og bandedrab er den eneste årsag til partiets tilbagegang, tager hun formentlig grueligt fejl.

 

Der kan vist ikke herske megen tvivl om, Sverigedemokraternas fremgang og Socialdemokratarnes tilbagegang også og måske især skyldes årtiers islamisering af det svenske samfund, og som især det svenske socialdemokrati bærer et stort og tungt medansvar for.

 

Den aktuelle meningsmåling er foretaget i perioden 4. – 13. november og er baseret på interviews med 2.048 personer, der har fået stillet spørgsmålet: ”Hvilket parti ville du stemme på, hvis der var rigsdagsvalg i dag?”

 

Svarene har rystet de svenske socialdemokrater i deres grundvold.

 

Læs mere her:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/e8Rp6g/historisk-matning-nu-ar-sd-storst-i-sverige

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2019/ung-politiker-blev-smidt-ud-af-socialdemokratiet-hun-var-blevet-forelsket-i-mand-fra-det-indvandringkritiske-sverigedemokraterne/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…