Morten Østergaard og Pernille Skipper optræder som ’nyttige idioter’ for islamister

For bare 14 år siden, i 2005, oplevede vi det største angreb på Danmark siden Anden Verdenskrig.

 

Stærke islamistiske kræfter forsøgte at tvinge os i knæ.

 

De satte gang i voldsomme demonstrationer flere steder i verden. Ambassader blev afbrændt, og mennesker mistede livet.

 

De dramatiske begivenheder blev udløst, da Jyllands-Posten bragte en række satiretegninger af profeten Muhammed.

 

Islamisterne skabte en massemobilisering blandt muslimer. De krævede en undskyldning for tegningerne fra Jyllands-Posten og fra den danske regering – og garantier mod en gentagelse.

 

De insisterede på, at de ansvarlige for denne ”krænkelse af islam” skulle straffes.

 

Der kom sågar forslag om islamisk kontrol med skolebøger og TV-programmer i Danmark.

 

Angrebet på tegningerne blev del af en større kamp. En kamp for at styrke islams magt i Danmark og den vestlige verden i det hele taget.

 

Imamernes mission

En gruppe imamer i Danmark gjorde alt, hvad de kunne, for at puste til ilden.

 

Med det formål foretog de en rejse til Libanon i december 2005. Her mødtes de med en stribe repræsentanter for den islamiske verden. Og de skyede ingen midler for at skabe en hadefuld og aggressiv stemning mod Danmark – herunder forevisning af falske tegninger.

Læs også
Mette Frederiksen satsede voldsomt og tabte – kaotiske tilstande hos de røde

 

Imamerne tog sågar kontakt til de islamiske terrorbevægelser Hamas og Hizbollah.

 

De politisk korrekte faldt deres land i ryggen

Samtidig faldt politisk korrekte kræfter i Danmark deres land i ryggen og solidariserede sig med de islamistiske imamer.

 

Især folk med sympati for partierne til venstre, inklusive De Radikale, gik langt i forståelsen for islamisterne og deres angreb.

 

I medierne gik det venstreekstreme dagblad Politiken amok i propaganda for islamisternes sag. Bladet endte ligefrem med at give en undskyldning til en gruppe, der kaldte sig ”Profeten Muhammeds efterfølgere”, fra det fundamentalistiske diktatur Saudi-Arabien! En ynkelig farce.

 

Ahmed Akkari var del af den gruppe danske imamer, der angreb Danmark. Han har siden gjort op med det islamistiske miljø i den værdifulde bog: ”Min afsked med islamismen”.  Bogen bringes beretningen om imamernes antidanske mission til Mellemøsten.

 

Læs også
Islamisme, demokrati og Det Radikale Venstre – en djævlepagt?

Akkari skriver: ”Vi var fuldstændig opslugt af tanken om, at vi skulle knække Danmark.”

 

De Radikales ven

Blandt de islamistiske imamer, der deltog i denne mission, var også en vis Kasem Said Ahmad. Hvor er det nu lige, man har hørt om ham?

 

Rigtigt! Det var ham, der ved folketingsvalget for nylig var særdeles aktiv med at skaffe stemmer til De Radikale og Enhedslisten i ghettoområderne.

 

Og vi skulle hilse og sige, at Kasem Said Ahmad ikke har brudt med det islamistiske miljø, sådan som Ahmed Akkari har gjort.

 

Kasem Ahmads pr-indsats for De Radikale og Enhedslisten blev ikke gennemført for Morten Østergaard og Pernille Skippers blå øjnes skyld.

 

Den blev efter alt at dømme gennemført, fordi man i disse kredse vurderer, at en styrkelse af De Radikale og Enhedslisten vil give islamisterne størst mulig indflydelse på det danske samfund.

Læs også
De Radikale er hårde over for danskerne, men bløde over for indvandrerne – en farlig partner for Socialdemokratiet

 

Kasem Ahmad og hans ligesindede ser Morten Østergaard og Pernille Skipper som ”nyttige idioter”.  Ligesom politisk korrekte kredse blev brugt som ”nyttige idioter”, dengang islamisterne forsøgte at ”knække Danmark” under Muhammed-krisen.

 

Allahs lov står over demokratiet

Udtrykket ”nyttige idioter” er kendt fra sovjetkommunismens fader, Lenin.  Han brugte det om naive kredse i Vesten, der kunne udnyttes af kommunisterne. Morten Østergaard og Pernille Skipper er ”nyttige idioter” i Lenins forstand.

 

Tilsyneladende savner de to danske politikere den mest elementære viden om, hvad der driver islamister som Kasem Said Ahmad.

 

Folk som ham er ikke tilhængere af demokrati. De mener, at Allahs lov, shariaen, står over de love, der vedtages af mennesker i Folketinget og andre parlamenter.

 

Den Korte Avis kunne forleden citere imam Fatih Alev, der for nogle år siden ærligt medgav, at han havde dette synspunkt og derfor ikke gik ind for demokrati.

 

Læs også
Debatten om Morten Østergaard og Pernille Skippers valgalliance med islamister afslører rystende uvidenhed om islam

Pernille Skipper har for nylig fundet ud af, at Kasem Ahmad har forsvaret stening af utro kvinder. Det synes heller ikke Enhedslisten om, og derfor har hun lagt afstand til ham.

 

Men tilsyneladende er Skipper uvidende om, at problemet med en mand som Kasem Ahmed ikke ’bare’ er hans ekstreme synspunkter om stening. Problemet er meget bredere: Han er ikke demokrat.

 

Som de andre islamistiske imamer fra Muhammed-krisen vil han gerne bruge demokratiet til egne formål.  Men han sætter Allahs lov over demokratiet.

 

Medierne løber med

Det er ikke kun Morten Østergaard og Pernille Skipper, der fungerer som ”nyttige idioter”. Det gør store dele af de danske medier også.

 

Her klapper man i hænderne over, at Kasem Ahmad og hans ligesindede angiveligt får flere muslimer til at stemme.

 

Men som påpeget i Den Korte Avis: Valgdeltagelsen i landets tre største muslimske ghettoer lå faktisk under valgdeltagelsen i 2007 og 2011 og kun lidt over valgdeltagelsen i 2015.

Læs også
En stemme på Mette Frederiksen vil uundgåeligt være en stemme på en svagere udlændingepolitik

 

Derimod havde islamisterne ved årets valg tilsyneladende stærkere kontrol med, hvad ghetto-vælgerne stemte. Det var ikke udtryk for mere integration, men for mindre integration.

 

En mand som Kasem Ahmad mobiliserede muslimer for sin sag, ligesom det skete under Muhammed-krisen. Arm i arm med danske ”nyttige idioter”.

 

 

Karen Jespersen og Ralf Pittelkow: Islamister og naivister (København 2006)

 

https://denkorteavis.dk/2019/ny-alliancen-mellem-islamisterne-og-de-radikale-rummer-skraemmende-perspektiver-for-danmarks-politiske-fremtid/

 

https://www.berlingske.dk/samfund/akkari-danske-imamer-bad-terrorgrupper-om-hjaelp-til-vold

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…