Video – Mor om morderisk søn: Han er Islams stolthed

Den norsk pakistanske kvinde, der bruger pseudonymet Jeanette, og som skriver i “Human Rights Service” af og til, har fortalt om sin egen opdragelse som barn i en typisk muslimsk børnefamilie, hvor pigerne betragtes som varer i en købmandsbutik. (rights.no og denkorteavis.dk)

 

Blandt andet fortæller hun om, at man aldrig ved hvornår man bliver slået, og ofte heller ikke hvorfor. Det står i skærende kontrast til en typisk dansk børneopdragelse der vægter tryghed, stabilitet og masser af kærlighed.

 

“Se der, nu græder hun”. Danske børn lærer at kigge indad, og skyld/skam er i relation til andre mennesker. Ikke religiøse skikkelser. At lære at føle ind, tage hensyn og måske forbigående få dårlig samvittighed er centrale kvaliteter i en typisk dansk børneopdragelse, mens sådanne bløde værdier anses som svaghed i en typisk muslimsk børneopdragelse.

 

Når muslimske børn udsættes for hyppig og uventet korporlig afstraffelse kombineret med religiøs disciplin i skoler og hjem, så svækkes selvstændigheden. Individualiteten mindskes, og det kollektive øges. Pigerne bliver lydige “varer”, og drengene lydige “soldater”. Det er sandsynligvis baggrunden for den metode som Jeanette beskriver.

 

Den muslimske børneopdragelse minder en hel del om den træning elitesoldater gennemgår, når de skal formes og hærdes.

 

Ofte i forbindelse med islamiske terroranslag, beskriver journalistisk venstreparti det som sindsyge enspændere. Afvigere som har misforstået det hele. Derved tegnes et billede af, at det er en isoleret hændelse, der ikke har sammenhæng med muslimer og islam.

 

Kender man bare lidt til islam, så ved man, at der er noget der hedder hellig krig – jihad – og at det både kan være en ublodig og en blodig bestræbelse. Sammenholdes det med den børneopdragelse, som Jeanette beskriver, må man stille spørgsmålet, om man som menneske ikke i alt for mange tilfælde bliver dårlig af islam og islamisk socialisering ?

 

Når man ser videoklippet af Muhammad Said Muhammad Ali’s mor, der stolt, begejstret og delvist syngende fortæller om sin søns martyrdød, så kan man ikke lade være med at tænke, om et barn har godt den opdragelse ? Om ikke man som menneske bliver dårlig af den skoling ? (jpost.com og gellerreport.com)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…