Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

En grim sag fra Skive har netop udspillet sig ved Retten i Viborg.

 

En 20-årig indvandrer var tiltalt for vold, trusler og frihedsberøvelse mod sin 15-årige danske ekskæreste.

 

I slutningen af januar lånte pigen sin venindes lejlighed for at mødes med kæresten.

 

Da manden dukkede op, beskyldte han pigen for at have været ham utro. Det benægtede hun, men det førte bare til, at han slog, sparkede og truede hende med et skarpt våben, der formentlig var en kniv. Tilsyneladende brugte han også en gaffel til at true hende med.

 

Han holdt kniven, der lignede en brødkniv, mod pigens hals, da veninden ringede for at høre, om alt var i orden.

 

Pigen fortalte i retten, at hun flere gange forsøgte at forlade lejligheden. Men manden reagerede med tæsk, så hun måtte opgive. Til sidst gik han dog sin vej, hvorefter pigen løb grædende ned til underboen.

 

Pigen meldte manden til politiet. Så forsøgte han at få hende til at trække anmeldelsen tilbage. Da hun nægtede, blev han endnu engang aggressiv.

 

Skive Folkeblad bragte historien i marts.

 

Udvisninger gør indtryk

Torsdag i sidste uge faldt der dom i sagen. Den 20-årige indvandrer blev idømt et års ubetinget fængsel samt seks års udvisning med indrejseforbud.

 

Denne dom er et eksempel på, at danske domstole er blevet skrappere med at bruge udvisning som straf.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Dermed tager man et opgør med de tilstande, som længe har udfordret retsbevidstheden: Voldelige indvandrere er sluppet med straffe, som tilsyneladende ikke har afskrækket dem fra at begå nye forbrydelser her i landet.

 

Udvisninger synes derimod at gøre indtryk. De kriminelle indvandrere virker helt ligeglade med det danske samfund – men de vil meget nødig undvære de goder, som de modtager fra dette samfund.

 

Det er ikke nær så behagelig og sjovt at skulle klare sig i Tyrkiet, Syrien eller Pakistan.

 

Belaster det danske retssystem

Den dømte 20-årige ankede straks dommen til landsretten. Han er blevet fængslet frem mod ankesagen. Men også denne afgørelse er blevet kæret.

 

Sådan belaster sager af denne type ofte det danske retssystem ganske voldsomt. Den slags udgifter er slet ikke talt med, når man siger, at den ikke-vestlige indvandring koster det danske samfund omkring 30 milliarder kroner om året.

 

Læs også
I Skive arrangerer man svømning, der gør Danmark mere muslimsk

Manden erklærede sig i retten helt uskyldig og gav de involverede danskere skylden.

 

Det var pigens skyld. Hun løj, mente han. Og det var pigens mors skyld, hævdede han videre – hun kunne ikke lide ham og ville have erstatning.

 

Derfor ønsker danskere stram udlændingepolitik

Danskerne ønsker en stram udlændingepolitik. Senest er det blevet understreget med Rasmus Paludans succes med at få sit parti opstillet til folketingsvalget.

 

Denne folkelige holdning udspringer ikke af teoretiske diskussioner. Den udspringer af erfaringer og konkrete eksempler.

 

Blandt andet eksemplet med den 20-årige indvandrer, der slog, sparkede og truede en 15-årig dansk pige, som han påstod var ham utro.

 

https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/afgorelsen-blev-anket-med-det-samme-2

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

https://denkorteavis.dk/2019/indvandrer-tiltalt-for-vold-mod-dansk-kaereste-naegter-alt/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…