Hvornår du bør købe din afbudsrejse?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan du kan få en ferie til den lavest mulige pris? En løsning, som mange har valgt at bruge, er at købe en billig afbudsrejse. Prisen på forskellige rejser falder ofte, efterhånden som man kommer tættere på afrejsedagen. Eller gør den? Det er desværre ikke altid tilfældet.

 

Din afbudsrejse bliver ikke sandsynligvis ikke billigere af at vente til dagen før

Det kan være meget let at få den opfattelse, at afbudsrejser helst bør købes dagen før afrejsedagen, hvis man ønsker at have så lav en pris som muligt. Idéen er her, at prisen i så fald må være det rene ingenting. Dette kunne dog ikke være længere væk fra virkeligheden. Prisen kommer næsten aldrig til at være så lav. Desuden ændrer prisen sig næsten aldrig i de sidste dage før afgang. For det første, er Pladser på flyene og busserne samt de forskellige hotelværelser allerede købt uanset, hvor mange personer, der ender op med at købe billetter. Hver yderligere person koster ekstra penge i administrationsomkostninger. For det andet vil villigheden til at købe et produkt varierer med prisen. Der har de fleste rejseselskaber fundet ud af, at en lav pris tæt på afrejsedagen ofte har en meget minimal effekt på deres samlede mængde salg. En forklaring kan være, at det kun er særdeles få personer, der venter til absolut sidste øjeblik med at bestille deres ferie. Af den grund er der ikke specielt mange, der ville købe en billet dagen før.

Vælg hellere at købe en billet når et tilbud passer dig

Du vil typisk være meget bedre tjent med at købe en afbudsrejse, når du finder en pris, du synes er acceptabel. Det er heller ikke altid, at en rejses pris kommer til at falde. Hvor mange pladser, rejseselskaberne køber har at gøre med, hvor mange de forventer vil købe. Hvis de havde regnet med, at folk blev hjemme på grund af det gode vejr, kan de have booket for få pladser, hvorved alle billetterne let kan blive solgt. Køb derfor, når du finder et godt tilbud.

Husk din ferie ved at købe et emaljeskilt

Emaljeskilte kan være en meget fin måde at erindre sin ferie på. De kan have motiver, der minder dig om de gode stunder ved havet, i bjergene eller andet. Måske kunne det også være et filosofisk citat, der mindede dig om det? Ingenlunde er emaljeskilte en efterhånden populær måde at pynte hjemmet på.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…