Video: Søndag løb en ny strøm af migranter ind over Spaniens kyst

En stor gummibåd tætpakket med hovedsagelig afrikanske migranter sejler med stor fart ind på en spansk strand. Badegæster ser til men migranterne løber ind over sandet og forsvinder i baglandet.

 

Stedet er Chiclana de la Frontera 80 km. nord for Spaniens sydligste punkt, Tarifa. 20 Minutos fortæller at 446 migranter er bjerget fra to kajakker og 15 både – bare i denne weekend. (snaphanen.dk)

 

Spanien er blevet masseindvandringens nye port til Europa. Det er beskrevet i en anden artikel i avisen.

 

Det hænger sammen med, at Italien har fået en regering som med indenrigsminister Salvini i spidsen sætter hælene i og siger nej til migrantskibe.

 

Samtidig har Spanien netop fået en socialistisk regering, som har budt migranter velkommen. (Nu må vi se, hvor længe dét varer ved).

 

Presset fra Mellemøsten og især Afrika er enormt. Men det der sker lige nu, er kun toppen af isbjetrget.

 

Befolkningerne i afrikanske lande vokser eksplosivt. De vokser så meget, at det bliver meget svært at brødføde dem alle. Der bliver 3-4 mia. afrikanere flere de næste 80 år, skriver snaphanen. Det vil betyde et desperat ønske hos millioner af afrikanere om at komme til Europa. Og Europa står magtesløs uden vilje til at gøre noget.

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…