Rasende muslimer jog politi og brandvæsen på flugt – trods afbrændingsforbud havde de tændt bål for at fejre muslimsk Eid

Colourbox

I store dele af landet er der på grund af tørken indført forbud mod afbrænding i det fri –  afbrænding af bål, anvendelse af ukrudtsbrændere samt anvendelse af grill i naturen.

 

Et forbud af den karakter blev blandt andet indført i Gribskov Kommune Grundlovsdag den 5. juni af Frederiksborg Brand & Redning.

 

Men nu viser det sig, at forbuddet åbenbart kun gælder for almindelige danskere og ikke for muslimer.

 

En flok muslimer havde tændt bål og rejst telte

I går lørdag den 16. juni kontaktede bekymrede borgere Nordsjællands Politi og fortalte, at en flok muslimer holdt bålfest i Gribskov på trods af forbuddet mod brug af åben ild i naturen, skriver Ekstra Bladet.

 

Det drejede sig om næste tredive muslimer, som også havde slået telte op for at fejre den muslimske Eid (festen ved fastens afslutning).

 

De havde åbenbart ikke tænkt sig at sig at følge danske regler såsom forbud mod åben ild i naturen.

 

Det fik brandvæsenet at føle, da de dukkede op for at slukke bålene i skoven ud til Gammel Frederiksborgvej ved Helsinge.

 

Muslimerne nægtede at lade brandfolkene komme til, hvorpå brandvæsenet tilkaldte politiet.

 

Jog politiet på flugt

Det blev det dog ikke bedre af.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Da politiet ankom, blev muslimerne så rasende, at de begyndte at kaste blandt andet grene efter politi og brandvæsen. Politiet forsøgte at svare igen med peberspray, skriver netavisengribskov. Men såvel politi som brandvæsen endte med at trække sig tilbage.

 

Herefter fortsatte muslimerne deres bålfest i skoven helt uanfægtet af forbuddet mod åben ild.

 

”Som jeg har fået det refereret, var flere temmelig ophidsede. Vi vurderede, at det var bedre at trække os, fordi vi ikke ønskede en konfrontation med de mennesker. Der var både kvinder og børn til stede,” siger vagthavende ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til Ekstra Bladet.

 

Den lokale skovfoged havde givet tilladelse

Det var ifølge Nordsjællands Politi den lokale skovfoged, som havde givet tilladelse til at brænde bål af på en bålplads i skoven.

 

”Det var der så en indsatsleder fra brandvæsenet, der var noget uenig i, og brandvæsenet ville derfor slukke bålet alligevel. Der måtte vi så fortælle til indsatslederen, at det ikke er lige til, når de faktisk har fået accept i strid med afbrændingsforbuddet af den lokale skovfoged,” siger Dan Houtved til Ekstra Bladet og fortsætter:

 

”Og skulle vi alligevel vælge at følge brandvæsenets opfordring, så ville det have krævet en konfrontation, som vi altså vurderede ikke var hensigtsmæssig.”

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

 

Og sådan er der forskel på folk i Danmark. Aggressive muslimer kan åbenbart bryde de regler, som alle vi andre skal overholde.

 

Politiet burde have brugt magt”

Martin Henriksen er kritisk overfor dette forløb:

 

“Det er muligt, at der er en skovfoged, som oprindeligt har givet dem lov. Men hvis brandvæsen og politi efterfølgende siger, at det var en fejl, så er det en fejl, og så skulle muslimerne være stoppet”, siger Martin Henriksen, DF, til Den Korte Avis.

 

Han er rystet over at politiet trak sig.

 

“Jeg klandrer ikke de enkelte betjente. Jeg klandrer politiledelsen og den politiske ledelse”, siger han.

 

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

“Jeg har stor respekt for dansk politi, men det her går ikke. Det holder ikke, ligesom det heller ikke holder, når politiet trækker sig fra ghetto-områder, fordi der er nogen, der kaster med sten eller hvad, det nu er. Politiet skal i langt højere grad sætte hårdt mod hårdt”, siger Martin Henriksen.

 

Han vil nu kræve en redegørelse efter forløbet fra både politiet og fra justitsministeren.

 

Læs mere i netavisengribskov  og EB.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…