Emilie Meng-sagen er ikke slut: Politiet vil nu lede der, hvor en hundelufter fandt hendes lig

Politiet vil i de kommende dage gennemføre nye undersøgelser af søen i Regnemark Bakker i et forsøg på at finde nye spor i Emilie Meng-sagen.

 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som ikke har yderligere kommentarer til sagen.

 

Selv om findestedet tidligere er blevet undersøgt, har den ekstraordinære varme sommer givet politiet mulighed for yderligere undersøgelser, da søen nu er delvist udtørret, fremgår det af en pressemeddelelse.

 

Blev fundet død i Regnemark Bakker

Emilie Meng forsvandt tidligt om morgenen den 10. juli 2016. Hun havde sammen med to veninder været på bytur i Slagelse.

 

Hun er sidst set i live, da hun omkring klokken fire om morgenen ankom til Korsør Station sammen med veninderne og ville gå alene hjem.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Om eftermiddagen den 24. december 2016 finder en hundelufter liget af Emilie Meng ved søen i Regnemark Bakker.

 

To dage efter fundet af Emilie Mengs lig blev der den 26. december afholdt en mindehøjtidelighed ved Korsør Station, hvor flere hundrede mennesker deltog.

 

Havde været udsat for en meget grov forbrydelse

 

Ifølge politiet havde hun været udsat for en meget grov forbrydelse, men hvordan og selve dødsårsagen ønsker politiet ikke at oplyse.

 

”Der er nogle oplysninger, som vi holder for os selv, så det er kun os og gerningsmanden, der har dem,” sagde efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, Søren Ravn-Nielsen, til Berlingske den 11. oktober 2017

 

Mysteriet om den hvide bil

På det tidspunkt, altså i oktober 2017 cirka ti måneder efter fundet af liget af Emelie Meng, havde politiet modtaget 75 nye henvendelser, som indtil videre tilsyneladende ikke har givet noget resultat.

 

Som en central del af efterforskningen optræder en hvid bil, som ifølge stationens videoovervågning befandt sig ved Korsør Station på det tidspunkt, hvor Emilie Meng sidst blev set.

 

Ifølge politiet er der tale om en lys personbil, som med stor sandsynlighed er af mærket Hyundai 130, model 2011-2016 hatchback. Se foto fra politiet, som viser en bil af den efterlyste type.

 

Bilen kørte fra parkeringspladsen og rundt om stationen klokken 4:07, hvilket er syv minutter efter, at Emilie Meng og hendes to veninder var stået af toget i Korsør, og hvor hun afviste at køre hjem sammen med veninderne i en taxa.

 

En hvid bil læssede noget tungt af i Regnemark Bakker

Efter fundet af liget af Emilie Meng den 24. december 2016 kontaktede en kvinde politiet og oplyste, at hun samme morgen, som Emilie Meng forsvandt, havde set en hvid bil holde i Regnemark Bakker, hvor en mand bar på noget tungt.

 

Det var ved halv otte-tiden i nærheden af det sted, hvor hundeluften fandt liget af Emilie Meng.

 

Altså over lidt over tre timer efter, at en tilsvarende bil blev observeret ved Korsør Station. Ifølge politiet tager turen til Regnemark Bakker omkring tre kvarter.

 

Over 60 dykkere deltog i eftersøgning af Emilie Meng

Lidt over tre måneder efter, at Emilie Meng var forsvundet, arrangerede facebookgruppen ”Forsvundne Personer” søndag den 18. september formentlig den største dykkerundersøgelse nogensinde efter Emilie Meng.

 

Tres frivillige dykkere plus frivillige med over ti både, dykkere fra Københavns Brandvæsen samt frivillige med droner og frivillige til fods og til hest søgte denne søndag efter Emilie Meng, skrev Sjællandske Tidende dengang.

 

De mange dykkere undersøgte den ti kvadratkilometer store Korsør Nor, men fandt af gode grunde ikke Emilie Meng.

 

I øvrigt var også tre mænd dengang i politiets søgelys, blandt dem en 33-årig lastbilchauffør fra Sønderjylland og 67-årig mand fra Korsør.

 

De er imidlertid alle blevet renset totalt for mistanke.

 

Der kører stadig en morder rundt derude

Tilbage står, at der stadig kører en morder rundt derude, og det vil han blive ved med, indtil politiet forhåbentlig finder brugbare spor i den nye og mere grundige eftersøgning i søen i Regnemark Bakker.

 

Om ikke for andet, så har tørken forhåbentlig og trods alt gjort stor gavn her.

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2018/3ny-emilies-far-og-mor-har-udsendt-appel-hjaelp-os-med-at-finde-vores-datter/

https://denkorteavis.dk/2017/nyt-spor-i-emilie-veng-sagen-har-du-set-denne-bil/

https://www.b.dk/nationalt/politiet-har-faaet-flere-nye-henvendelser-paa-bestemte-personer-i-emilie-meng

https://sn.dk/Slagelse/Over-60-dykkere-i-Emilie-aktion/artikel/600662

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…