Stettin: Her får danskere repareret tænder og biler

Mange tusinde danskere kommer hvert år til havnebyen Stettin i Polen og med mange forskellige ønsker og gøremål. Rejseafstanden er ikke særlig lang fra Danmark, med bus, fly, tog eller egen bil.

 

I omegnen af denne by, som er på størrelse med København, findes blandt andet en hær af auto opretningsværksteder, hvor der også udføres billig og dygtig, almindelig service og renovering, af dyre dansk ejede vestlige bilmærker.

 

Tandlæge ophold på en lang weekend

Det bruger mange danskere med ondt i tænderne og tegnebogen. Stettin er stedet, hvor der spares tusinder af danske kroner, på en yderst moderne og god tandbehandling. Jeg selv og hustruen, har adskillige gange været under tandlægeboret, og sparet til en hel ekstra ferie på den konto.

 

Fordelagtige indkøb ligger i de flestes kuffert, inden hjemrejsen, fyldt med gode oplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye lynhurtige letbanetog i Stettin

Her ledes tankerne også lidt hen til den letbane, der endelig kører i Smilets by Aarhus. Adskellige linier fra forstæderne omkring Stettin/Szczecin, kører i lyntempo ind til hjertet af Stettin. – Med alle mulige moderne tiltag, som klima anlæg, TV skærme og højtalere, der fortæller temperaturer og i god tid næste station.

Læs også
Undgå hackerne på sommerferien: Her er 10 gode råd

 

Tiderne slås elektronisk op, på stationerne og i togene, hvor vi oplevede tiderne holdt på sekundet. Prisen for en 24 timers billet, er 20 danske kroner til alle linier, med tog, sporvogne og busser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

Således er Stettin et oplagt rejsemål, i den kommende efterårs ferie.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…