9-årig tyrkisk dreng truer andre elever på skolen med kniv – hans begrundelse afslører en væsentlig årsag til, at integrationen har så trange kår i Vesten 

Ulige odds

Saudi-Arabien, Tyrkiet og Iran opdrager imamerne.

 

Imamerne opdrager forældrene.

 

Forældrene opdrager børnene.

 

Det kan integrationsindsatserne ikke hamle op med.

 

Det er ulige odds.

 

Hvor ulige giver en sag fra Østrig en fornemmelse af.

 

Bekymrende barnelærdom

En kun 9 år gammel tyrkisk dreng havde fundet en kniv på vej hjem fra skole. Senere tog han den med sig i skole, og brugte den til at true de andre elever med.

 

Sagen er fra sidste måned, og der skete ikke noget alvorligt.

 

Det alvorlige ligger i, hvorfor han samler den op, og hvorfor han medbragte den i skolen.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Drengen, der er barn af migrantforældre fra Tyrkiet, gav som begrundelse, at det er hans job at dræbe mennesker, og at gud havde beordret ham til at gøre det.

 

Alois Ebner, som er talsmand for den offentlige anklagemyndighed, Staatsanwaltschaft Ried, bekræfter hændelsen overfor OÖN (OberÖstereichische Nachrichten), se her. Det er Geller Report der har henledt opmærksomheden på sagen, se her.

 

Den fjendtlige intentionalitet er allerede indlejret i hovedet på barnet. Knivens formål indser barnet sandsynligvis med det samme. Han samler ikke kniven op med henblik på at snitte en båd eller en træfigur .

 

Formålet er fjendtligt. Det er drab på vantro. Det har han allerede lært som 9-årig. Det er bekymrende barnelærdom.

 

Præmis for succesfuld integration – at mindske koncentrationen 

Efter utallige store og små integrationsprojekter er endnu en på trapperne. Ghettoplanen.

 

Mette Frederiksen er positiv, og syntes det er et godt udgangspunkt. Hun er grundlæggende enig i, at koncentrationen af ikke-vestlige ikke må blive for stor, hverken i børnehaverne, skolerne eller i beboelsesområderne, se hendes udtalelse til TV2 Nyhederne her.

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

 

I andre ord, så bakker hun regeringens præmis op om, at en del af løsningen skal findes i at fortynde problemet.

 

Også Kristian Thulesen Dahl er positiv, og syntes der er gode takter i udspillet. Der er udmærkede elementer, men siger at problemet ikke må blive eksporteret ud i samfundet til velfungerende områder, se hans udtalelse til TV2 Nyhederne her.

 

Han er lidt mere betænkelig ved løsningens grundpræmis.

 

Spredning er et tveægget sværd

Godt nok har det islamiske miljø lettere ved at udøve social kontrol, når muslimerne holdes isoleret i bestemte boligområder.

 

At sprede problemet gør det rigtignok sværere at opretholde kontrol for islamistiske kræfter, men det syner som et tveægget sværd.

 

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

Får ikke også de danske myndigheder endnu sværere ved at opretholde kontrollen, når problemet spredes ?

 

Ingen erfaringer peger på, at lav koncentration øger integrationen

Som problemets omfang i Danmark og hele Europa tydeligt afspejler, og eksemplet med den 9-årige tyrkiske dreng viser, så foregår der en ganske massiv islamisering i hjemmene. Indenfor lejlighedens fire vægge. Hvordan det helt konkret foregår, har Jeanette fra Pakistan fortalt en del om, se her.

 

Intet tyder nogen steder på, uanset om muslimerne har boet spredt gennem længere tid som eksempelvis i Vestjylland, at deres religiøse påvirkning gennem børneopdragelsen falder i takt med at koncentrationen falder.

 

Der er mange islamiske tørklæder i gadebilledet i Holstebro. De fleste muslimske kvinder bærer det. På en hurtig sviptur til byen med kameraet – en tilfældig stikprøve – for knap 1 år siden, var 6 ud af 8 tørklæder sorte, se her. Det symboliserer at man tilslutter sig islam i sin helhed.

 

Erfaringen er således overalt, at socialiseringen generelt fortsætter uforandret. Islamiseringen af børnenes hjerner fortsætter uændret trods lav koncentration gennem længere tid. Det er forældrenes vigtigste pligt som gode muslimer.

 

Hvor tæt muslimerne bor udenfor lejlighedens fire vægge, influerer altså kun meget lidt på, hvordan muslimerne opdrager deres børn indenfor lejlighedens fire vægge. Den er lige islamisk.

Læs også
48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

 

Den islamiske religiøsitet er forbløffende konstant

Der er ikke den store forskel på hvor islamiske muslimerne er i Holstebro og Århus eller Slagelse og København, ligesom der heller ikke er den store forskel mellem Sverige, England, Tyskland og Frankrig.

 

Når problemerne i Danmark endnu ikke er så store, som i de nævnte lande, skyldes det ikke at muslimerne er mindre islamiske, men at deres antal i forhold til den oprindelige befolkning er mindre.

 

Øjebliksbilledet i Holstebro, giver sandsynligvis et meget godt billede af, hvor islamiske muslimerne er overalt i Vesteuropa.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…