Muslimer tænder bål trods afbrændingsforbud og jager politi og brandvæsen på flugt – nu vil Pape Poulsen have en forklaring

En flok muslimer mente i lørdags den 16. juni ikke, at de var forpligtede til at rette sig efter danske myndigheder.

 

På trods af, at der siden den 5. juni har været totalt afbrændingsforbud i blandt andet Gribskov Kommune, havde de slået sig ned i skoven og tændt bål for at fejre deres Eid-fest.

 

Da brandvæsenet dukkede op, nægtede de brandfolkene adgang til bålene. Brandfolkene kaldte derpå politiet til undsætning, så de kunne komme i gang med slukningsarbejdet

 

Jog politi og brandvæsen på flugt

Politiets tilstedeværelse var dog intet bevendt.

 

Muslimerne, som også havde indrettet en teltlejr, blev rasende, da politiet dukke op, begyndte at kaste blandt andet grene mod både politi og brandvæsen.

 

Sagen endte med, at muslimerne sejrede og jog politi og brandvæsen ud af skoven.

 

Hos Nordsjællands Politi sagde vagtchef Dan Houtved lørdag til Ekstra Bladet, at politiet valgte at trække sig.

 

”Som jeg har fået det refereret, var flere temmelig ophidsede. Vi vurderede, at det var bedre at trække os, fordi vi ikke ønskede en konfrontation med de mennesker. Der var både kvinder og børn til stede, sagde vagtchefen til Ekstra Bladet.

 

Han oplyste, at situationen blev yderligere kompliceret af, at en skovfoged tilsyneladende og i strid med forbuddet mod åben ild havde gjort en undtagelse for muslimerne.

Og nu vil justitsministeren have en forklaring

Justitsminister Søren Pape Poulsen (KF) står helt uforstående over for politiets reaktion, og han kræver nu en forklaring fra Nordsjællands Politi.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

”Politiet skal selvfølgelig kunne komme alle steder – også hvis der er optræk til ballade. Der er mange forskellige oplysninger ude lige nu,” skriver Pape Poulsen på sin twitter profil og fortsætter:

 

”Derfor har jeg bedt Nordsjællands Politi om at redegøre for sagen, så vi kan få det nødvendige overblik.”

 

Martin Henriksen: Rystende, at politiet har trukket sig

Hos Dansk Folkeparti kalder udlændingeordfører Martin Henriksen det ”rystende”, at politiet trak sig i Gribskov:

 

”Det er muligt, at der er en skovfoged, som oprindeligt har givet dem lov. Men hvis brandvæsen og politi efterfølgende siger, at det var en fejl, så er det sådan, det er, siger Martin Henriksen til Ekstra Bladet og fortsætter:

 

”Jeg klandrer ikke de enkelte betjente. Jeg klandrer politiledelsen og den politiske ledelse,” understreger Martin Henriksen.

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

I det hele taget gælder love ikke for muslimer

Vagtchefen ved Nordsjællands Politi oplyste ligeledes i lørdags, at ingen af muslimerne blev anholdt, selvom de forhindrede politiet i at udføre sit arbejde.

 

Tilbage står, at et totalt forbud mod brug af åben ild i naturen således ikke gælder for muslimer.

 

Tilbage står ligeledes, at straffelovens paragraf 119 om at forhindre politiet i at udføre sit arbejde heller ikke gælder for muslimer. Her er straframmen fra bøde og til fængsel i to år.

 

Men det er jo selvfølgelig også kun vantro love, som muslimer efter egen opfattelse ikke har nogen pligt til at rette sig efter.

 

Og værst af alt: myndighederne giver dem åbenbart lov til at have den holdning.

 

Læs også:

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/politi-maatte-traekke-sig-under-muslimsk-baalfest-nu-kraever-minister-forklaring/7201691

 

https://denkorteavis.dk/2018/rasende-muslimer-jog-politi-og-brandvaesen-paa-flugt-trods-afbraendingsforbud-havde-de-taendt-baal-i-gribskov-for-at-fejre-muslimsk-eid/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…