Antallet af voldtægter mere end fordoblet på blot ti år – seneste offer er en fjortenårig pige, hvor politiet efterlyser en mørk mand med sort krøllet år

Antallet af voldtægter i Danmark fortsætter med at eksplodere.

 

Et af de eneste ofre er en blot fjortenårig pige, der blev voldtaget i et telt den 27. juli under Danacup, et ungdomsstævne for fodboldspillere i Hjørring.

 

Nordjyllands Politi efterlyser i den forbindelse en cirka 17-årig engelsktalende mand, mørk af udseende og 185 centimeter høj, kort klippet med sort krøllet hår i siderne og i nakken og iført sorte cowboybukser og hvid T-shirt.

 

Det skete bare to dage efter en anden voldtægt under Dana Cup af en 17-årig pige. I øjeblikket har Nordjyllands Politi fået varetægtsfængslet en 16-årig rumænsk dreng i denne sag.

 

Der bliver skrevet om en “bølge af voldtægter i sommervarmen” (B.T. 3.8)

 

Politiet har for nylig offentliggjort et foto af en somalisk udseende mand, der er eftersøgt for en voldtægt i Aarhus 7. juli.

 

Antallet af voldtægter mere end fordoblet på ti år

Sagerne fra Hjørring er ikke ualmindelige.

 

De er tværtimod typiske for en samfundsudvikling, der er gået helt grassat.

 

Siden første halvår 2011 er antallet af anmeldte voldtægter i forhold til første halvår i år mere end fordoblet.

 

I første halvår 2009 modtog landets politikredse i alt 200 anmeldelser af voldtægt.

Læs også
Somalier ernærede sig først som brutal pirat – så forsøgte han at skaffe sig penge ved at søge asyl i stedet for

 

Her i årets første halvår er der blevet anmeldt ikke færre end i alt 511 tilfælde af voldtægt.

 

Eller en stigning på intet mindre end 155 procent på blot ti år.

 

Gruppevoldtægter bliver stadig mere almindelige

En voldtægtsanmeldelse bliver registret som ét tilfælde, men det fremgår ikke af statistikkerne, om der er tale om en eller flere, der har voldtaget pigen eller kvinden.

 

I øjeblikket arbejder Nordsjællands Politi med et omfattende sagskompleks, hvor flere unge med anden etnisk baggrund end dansk er involveret i op til flere tilfælde af gruppevoldtægter og andre former for seksuelle overgreb.
Det samme mønster tegner sig helt aktuel i Herning.

 

Her har Midt- og Vestjyllands Politi anholdt fire mænd, der er tiltalt for at have begået voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en 19-årig kvinde, som de ifølge politiet blandt andet havde dopet.

 

Hun var blandt meget andet blevet tvunget til oralsex, ligesom der var blevet indført adskillige genstande i hendes underliv.

Læs også
Over 500 somaliere har fået deres opholdstilladelse inddraget, men kun få er rejst ud af landet – nu vil Martin Henriksen have en forklaring

 

Ligeledes angår yderlige tre tilfælde af voldtægt begået i perioden 2013 – 2017 i anklageskriftet. Politiet oplyser ikke noget om de tiltaltes etnicitet, men udover en dom på fire år kræver anklagemyndigheden udvisning af tre af de tiltalte.

 

Retssagen starter i Herning den 14. august, og her vil Den Korte Avis være til stede.

 

Alle fire nægter sig skyldige.

 

Læs mere her:

https://denkorteavis.dk/2018/ny-seks-indvandrere-sigtet-for-at-gruppevoldtage-to-piger-paa-14-aar/

 

https://denkorteavis.dk/2018/mor-til-voldtaegtssigtet-dreng-det-maa-vaere-racisme-far-til-en-anden-voldtaegtssigtet-naar-det-foregaar-hos-pigen-er-det-ikke-voldtaegt/

 

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…