Modig kvinde fik berømt islamist fængslet for voldtægt – men nu får han hjælp udefra

Caroline Fourest og Tariq Ramadan

PARIS: Nye truende skyer samler sig over hovedet på sønnesønnen af det Islamiske broderskabs ægyptiske stifter, den tvetungede franske prædikant Tariq Ramadan.

 

Men for første gang siden sin fængsling for knap tre uger siden, er han sluppet ud af fængslet for at blive indlagt på et parisisk hospital.

 

Han lider med smerter, fordi bruskskiver er kommet i klemme i rygsøjlen, og en læge har underskrevet en erklæring om, at en forsvarlig behandling ikke er mulig i fængslet.

 

En  appeldomstol tager ikke erklæringen for gode varer og har udbedt sig en ny lægeundersøgelse, som den vil tage stilling til den 22. februar.

 

I ventetiden har de tre undersøgelsesdommere, som kulegraver den islamiske teologs meriter, nægtet ham at modtage besøg af hustruen Iman Ramadan og deres fire børn, når han vender tilbage til fængslet.

 

Under afhøringerne har Tariq Ramadan pure afvist at kommentere anklagerne for flere tilfælde af brutal voldtægt og nægtet at tale om sit privatliv og sin seksualitet.

 

Det har ikke hindret en schweizisk kvinde i at sende et brev til fru Ramadan, hvor hun erkender at have været hendes mands elskerinde i flere  år. Hun er villig til at vidne i en retssag, men anonymt og under vidnebeskyttelse, da hun er truet på livet, hvis hun træder offentligt frem.

 

Caroline Fourest

Det var skribenten Caroline Fourest, som indledte de pinlige afsløringer af Tariq Ramadans brutale overfald på kvinder, som blot søgte religisøs vejledning hos den islamiske prædikant.

 

Derfor har Tariq Ramadans to advokater gjort sig store anstrengelser for at dokumentere, at Caroline Fourest havde nær kontakt med de kvinder, som Ramadan er anklaget for at overfalde og voldtage.

 

Advokaterne kunne have sparet sig ulejligheden.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Caroline Fourest lægger selv i sine anklager vægt på, at hun har opmuntret Ramadans ofre til at træde offentligt frem. Ikke mindst den handicappede kvinde, som blev udsat for et specielt ydmygende overgreb.

 

Tariq Ramadan behøver ikke savne kvindelig opbakning. Den leverer hans kone Iman, der beskriver sin mand som grundlæggende retskaffen, hengiven, ærlig og en mand, som bekymrer sig rørende om andre mennesker.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…