Martin Henriksen: Hjemsendelse fremfor integration – historisk ny kurs for dansk udlændingepolitik

Wikimedia

Af Martin Henriksen, MF. Udlændinge- og værdiordfører for Dansk Folkeparti

Forleden kom det frem, at Danmarks Statistik skønner, at der i 2060 vil være 867.000 indvandrere og efterkommere i Danmark.

Skal vi ikke opleve en reel befolkningsudskiftning, så er det derfor på høje tid med en ny kurs i indvandringspolitikken.

Og netop en ny kurs – et paradigmeskifte – har været et af Dansk Folkepartis helt store krav i forbindelse med dette års finanslovsforhandlinger.

Derfor glæder det mig umådelig meget, at vi fredag kunne præsentere en finanslovsaftale som indeholder en banebrydende aftale, hvad angår et reelt paradigmeskifte.

De endeløse integrationsplaner bliver nu fortid til fordel for hjemsendelsesplaner.

Fremover skal flygtninge kun have ophold og beskyttelse midlertidigt i Danmark. Og så snart det er muligt, skal de hjem igen og bistå med genopbygningen af deres land.

Konkret betyder det, at flygtninge fremover skal deltage i et selvforsørgelses- og hjemsendelsesprogram i stedet for et integrationsprogram, ligesom de skal underskrive en erklæring om, at opholdet i Danmark kun er midlertidigt.

Dertil kommer, at langt flere opholdstilladelser skal inddrages, så snart det er muligt.

Værd at nævne er det også, at vi fjerner flygtninges retskrav på en bolig. Det er med andre ord slut med at flygtninge kommer foran danskere i boligkøen.

Og hvad angår de mest hårdkogte kriminelle udlændinge, som er udvist, så opretter vi et nyt udrejsecenter. Det nye udrejsecenter kommer til at blive placeret på Øen Lindholm i Stege Bugt og kommer til at huse personer på tålt ophold, afviste asylansøgere, der begår kriminalitet, udviste kriminelle og fremmedkrigere. I stil med det, som Karen Jespersen foreslog for efterhånden mange år siden.

Derudover har vi fået gennemført et loft over antallet af familiesammenføringer. På den måde sikrer vi, at antallet af familiesammenføringer ikke løber løbsk, hvis der skulle opstå en ny migrant- og flygtningekrise.

Alt i alt har vi sat en helt ny og historisk kurs for dansk udlændingepolitik!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…