Indlæg fra læserne 5. februar: Brexit spøgelset der fordampede # Danmarks-indsamling

Brexit spøgelset der fordampede

Af Jørgen Casse

 

Det viser sig nu, at det at forlade EU ikke er så katastrofalt økonomisk set som påstået af EU forkæmperne.

 

Den forhenværende engelske premierminister David Cameron, der gik af som følge af udfaldet af folkeafstemningen om Brexit, har, rigtignok uofficielt, erkendt at det slet ikke så ringe endda for den engelske økonomi.

 

Ka’ de, ka’ vi.

Hvis det virker for englænderne, skulle det vel også kunne virke for lille Danmark, der i forvejen kun er halvt medlem, med en masse undtagelser på alle områder. Dertil kommer at Danmark på de samme områder er et marginalland.

 

Dansk tåbelighed!

Lige meget hvad vi køber så er det mandagsproduktet der leveres, et glimrende eksempel er de berygtede IC-4 tog, der nu skrottes, med et million tab til følge, og millionudgifter til reparationer.

 

De EU helikoptere som forsvaret fik leveret til erstatning for S-64 typen, var også et mandagsprodukt, der har kostet millioner at få til at flyve. Så var der dronen (hed den ikke Falken) der overhovedet ikke kom i luften før den blev skrottet.

 

Så er der al det IT udstyr vi får leveret til f.eks. til politiet, og sygehusene, mfl. der heller ikke fungerer som det skal, også mandagsprodukter.

 

I stedet for at kalde det for mandagsprodukter kan man kalde dem for marginalprodukter, med det bliver de ikke bedre af tværtimod. Det er alt sammen skrotprodukter til luksuspriser.

 

Dukse landet

Til gengæld herfor indbetaler Danmark milliarder til EU’s fælles kasse, og optræder som klassens duks. Vi er til grin for vores egne penge.

 

Vi skal finde os i mandagsproduktet J.C. Junkers fulderik optræden, han er sjælden ædru.

 

Den danske stat lever efter den socialdemokratiske devise ”Gør din pligt og kræv din ret!” det er meget fint, problemet er blot at alle de andre stater kun kræver deres ret, og gør deres pligt hvis det passer ind i deres kram.

 

Ser vi på vor gamle koloni Norge, så har de kunnet klare sig udenfor EU i ret så mange år uden at synke. Det er vist ikke kun fordi de kan gyde olie på vandene.

 

Forrygende fejl og bommerter!

Var det ikke ’cementsækken’ som Osvald Helmut omtalte Per Hækkerup som i en revue vise (”Det er ikke til at se, hvad der er opad eller nedad”), der i en brannert bortgav dele af den danske nordsøsokkel til de omliggende lande, så vi i dag har færre oliekilder end vi ellers ville have haft, og dermed færre indtægter fra nordsøolien?

 

Hvad har Danmark ud af at overholde alle regler, forordninger og konventioner? OK vi kan kræve hvad vi vil, men får kun det opfyldt de andre mener de vil tilstå os, de overholder ikke, hverken regler, forordninger eller konventioner, hvis det ikke passer dem.

 

Den glorie, som Danmark mener at have internationalt set, er ikke fremstillet af 18karet guld, men af rustent genbrugsskrot.

 

Kronen på værket er en bamse-øl drikkende statsminister, der modtager, og indkassere gaver fra f.eks. såkaldte ’kvote konger’ om det er korruption skal være usagt, men det snerper i hvert fald derhenad.

 

Måske man burde sætte en undersøgelse i gang med henblik på, at finde ud af hvor mange gaver, og fra hvem, han og hans ministre har modtaget hen ad vejen, og den indflydelse disse måtte have haft på deres politiske virke som ministre.

 

Danmark for folket igen.

Hvis vi forlader EU, hvilket anbefales, og dermed sparer de mange milliarder vi nytteløst pumper ind i denne dødssejler, og hvis vi hjemsender de mange nyttesløse migranter og pseudoflygtninge til deres respektive hjemlande, kunne vi, for de sparede milliarder, gøre mere for den enkelte dansker.

 

Læs også
Britisk parlament siger nej til brexit uden aftale og May pålægges at forhandle med EU igen

Danmark ville være et rigt land, med en tilfreds befolkning. Så kan vi med rette bruge den socialdemokratiske devise, ”Danmark for folket” igen.

 


 

Nej, hvor vi gungrer

Af Karsten Søberg

Danmarksindsamlingen praler af at have indsamlet en milliard kroner på de 10 år, den er foretaget. Og at de har hjulpet ikke mindre end seks millioner børn, Tja, på de samme ti år er der kommet 700.000.000 flere mennesker på jorden. Og da det i sagens natur mest må være nye børn, har man hjulpet 0,001 procent af disse. Nøj, hvor vi gungrer og nøj hvor vi med de samme penge kunne vi have hjulpet samtlige, som i ALLE, udsatte danskere. (Heri medregner jeg ikke tilrejsende ikke-danskere, der lever på gaden eller nyligt er migreret hertil med eksotiske sygdomme mm.) Det finder jeg tankevækkende.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…