I Danmark vokser antallet af moskéerne – men ikke én eneste moské hos os, førend der står en katedral i Saudi Arabien, lyder det fra Polen

Moskeen på vibevej i København

Op til flere moskéer i Danmark er berygtede for at være arnesteder for ekstremisme i en sådan grad, at unge muslimer med jævnlig gang i moskéerne er rejst til Syrien for at kæmpe sammen med terrorbevægelsen IS

 

En af de mest berygtede er Grimhøjmoskéen i Aarhus.

 

Her lægger man ikke skjul på sympatierne.

 

”Jeg håber, at IS vinder, og at vi en dag har en islamisk stat i verden,” udtalte moskéens formand, Oussama El Saadi i en DR-udsendelse den 7. januar 2015.

 

I samme forbindelse oplyste Østjyllands Politi, at 22 ud af 27 unge aarhusianere, som er rejst til Syrien for at kæmpe, har haft deres gang i Grimhøjmoskéen

 

Og Grimhøjmoskeen er ikke den eneste. Moskeer på stribe vil ikke tage afstand fra Islamisk Stat. (Den Korte Avis)

 

Antallet af moskéer stiger i takt med antallet af muslimer

I Danmark var der i december 2017 registreret 170 moskéer, fremgår det af en rapport fra Center for Samtidsreligion ved Aarhus Universitet fra december 2017.

 

Der er her tale om stigning på 48 procent i forhold til 2006, hvor der var 115 moskéer i Danmark, og det hænger sammen med det stigende antal muslimer, fremgår det af rapporten, hvor det blandt andet hedder:

 

”En af rapportens konklusioner er, at når der er sket en stigning i antallet af moskéer fra cirka 115 i 2006 til cirka 170 i dag, svarer dette til en stigning på 48 procent,” hedder det blandt andet i rapporten, som fortsætter:

 

”Stigningen i antallet af moskéer svarer derfor til den procentvise stigning, der siden 2006 har været i antallet af muslimer i Danmark, da dette tal skønnes ar være steget fra omkring 200.000 til omkring 300.000.”

Læs også
Sådan bruges moskeer til at undergrave demokratiet

 

Kun hvis bliver bygget en katedral i Saudi Arabien

Medens danske myndigheder ikke har noget problem med knopskydningen af moskéer og radikalisering i moskéer, ser man helt anderledes på det i Polen.

 

Her vil der ikke blive givet tilladelse til nogen for moskébyggeri, førend der bliver givet tilladelse til opførelse af en katedral i Saudi Arabien. Lyder det fra et fremtrædende polsk parlamentsmedlem.

 

Søgte om tilladelse til moskébyggeri i Warszawa

Saudi Arabien har netop søgt om tilladelse til at opføre en moské i den polske hovedstad, Warszawa, men den ansøgning kom saudierne ikke langt med, fremgår det af udtalelser fra det polske parlamentsmedlem, Dominik Tarczynski

 

Tarczynsji er medlem af det polske regeringsparti Lov og Retfærdighed, og fortalte forleden i tirsdags den 28. august i interview med det London-baserede netmedie Breitbart, at Saudi Arabien havde anmodet den polske regering om tilladelse til at opføre en moské i Warszawa

 

Men det sker kun på én betingelse, lød det fra det polske parlamentsmedlem fra regeringspartiet. Og den bliver nok svær at sluge for Saudi-Arabien:

Læs også
Ny stormoské med minaret i Aarhus – nu kan der lyde bønnekald med “Allahu akbar” over byen, advarer DF

 

”Vi vil se frem til at få en moské i det øjeblik, Polen får tilladelse til at bygge en katedral i Saudi-Arabien,” sagde Dominik Tarczynski og fortsatte:

 

”Det er meget enkelt. Enten er vi ligeberettigede og partnere som de samme mennesker, eller også føler de (muslimerne, red.) sig bedre end alle vi andre.”

 

Og så enkelt er det i virkelighedens verden set med muslimske øjne på trods af det faktum, at de muslimske lande stort set aldrig har været i stand til at eksportere andet end vandpiber, flygtninge og terrorisme.

 

Læs mere her:

https://ebooks.au.dk/index.php/aul/catalog/book/239

 

https://www.dr.dk/nyheder/indland/grimhoej-moskeens-formand-selvfoelgelig-holder-vi-med-islamisk-stat

 

Læs også
Stettin: Her får danskere repareret tænder og biler

https://www.breitbart.com/london/2018/08/28/polish-lawmaker-burqa-ban-no-saudi-arabia-mosques-europe-build-cathedrals/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…