Fagforeningsmand for skolelærere: ”De, der afviser vores værdier, skal forlade landet”

Modelfoto, Colourbox

Torsdag omtalte Den Korte Avis et opsigtsvækkende interview med den østrigske skolelærer Susanne Wiesinger. Anledningen var, at hun har skrevet bogen: ”Kulturkamp i klasseværelset”.

 

I Interviewet kom hun med en stærk advarsel mod alt for mange muslimske elever i skolen og islams stærkt voksende indflydelse.

 

En stor del af skoleeleverne lever i parallelsamfund, og de er opdraget til, at man ubetinget skal følge islam regler. Sådan lød Susanne Wiesingers beskrivelse af den stadig stærkere islamiske fundamentalisme i de østrigske skoler.

 

Wiesinger har været indstillet på, at hun ville blive angrebet af politisk korrekte kræfter for sin bog. Men hun møder også markant støtte.

 

En fagforeningsrepræsentant for skolelærerne, ved navn Paul Kimberger, tilslutter sig i Kronen Zeitung hendes beskrivelse af, at udviklingen er ude af kontrol.

 

Kimberger mener, at problemerne har et omfang, der sætter den østrigske retsstat i fare.

 

Fagforeningsmanden er dybt frustreret over, at det er så svært både at råbe myndighederne op og få kontakt til de muslimske forældre:

 

”Det er et stort problem, at mennesker, der er i Østrig i både anden og tredje generation, stadig ikke kan tysk.”

 

Kimberger anklager myndighederne for at være alt for slappe i forhold til problemerne. Man tror åbenbart, at man kan løse dem ved bare at dele nogle brochurer ud til lærerne.

 

Men der skal en helt anderledes kontant indsats til. For eksempel skal der være et generelt forbud mod, at piger under 14 år bærer islamisk tørklæde i skolen.

 

Læs også
Irakisk migrant dræbte sin samleverske, fordi hun sagde, at han ikke havde hår på brystet

Samfundet skal insistere på, at det er østrigske værdier, der gælder i Østrig. Som han siger: ”De, der afviser vores værdier, skal forlade landet.”

 

Dette stærke forsvar for det frie samfunds værdier mod islamisering har man da vist aldrig hørt fra Anders Bondo Christensen eller andre topfolk i Danmarks Lærerforening.

 

https://www.krone.at/1772652

 

https://denkorteavis.dk/2018/hun-er-venstreorienteret-skolelaerer-nu-advarer-hun-om-alt-for-mange-muslimske-elever-og-islams-voksende-indflydelse/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…