En imam fik opholdstilladelse på grundlag af sine kvalifikationer i islam – nu er han dømt for vold mod sine børn

Modelfoto

KOMMENTAR: En imam fik opholdstilladelse på grundlag af sine kvalifikationer i islam – nu er han fængslet for sine kvalifikationer i islam

 

Islam splintrer de vestlige samfund til atomer. Alligevel kan kendskab til islam være grundlaget for en opholdstilladelse hvis man er særligt god til islam.

 

Har man som muslim særligt stor kompetence indenfor islam, så kan det bane vejen for arbejdstilladelse og midlertidigt ophold på specialistvisum. I hvert fald i Norge.

 

Imamer er sådanne specialister.

 

En af dem, der blev hentet til Norge, var en mand med kone og tre børn, som blev hentet fra Pakistan for å være imam i en moské i Drammen for snart to år siden. Det skriver Aftenposten

 

Hans hovedopgave var at lede bønnen i en lokal moske i byen.

 

“Han er højt uddannet, kan arabisk, har flere universitetsgrader, også i islam. Alle i moskeen er meget begejstrede for ham”, siger en mand, som ofte kommer i moskeen for at bede. (rights.no).

 

Korthuset vælter

Dette arbejdsarrangement som Norge har indledt med imamen går fint – på overfladen.

 

En dag fortæller den ældste datter i skolen, at han slår dem alle derhjemme. De tre børn fortæller hver for sig samme historie. Så ramler korthuset.

 

Når andre børn får fri, så skal de til Koranlæsning i moskeen. Det sker under trusler og vold. De er underlagt streng social kontrol og altid under opsyn. Moderen bekræfter.

Læs også
Nordmand dræbte sin lillesøster og forsøgte at dræbe muslimer i moské – politiet taler om terror

 

Imamen bliver anholdt og stillet for retten.

 

I retssalen er moderen mere tilbageholdende. Det fremgår af Drammen Tidende, som har fulgt sagen, skriver rights.no

 

Imamen nægter sig skyldig. Men han bliver døm – og anker. Drammens Tidende her.

 

“Manden bliver sandsynligvis dømt. Dermed lægger det an til, at han mister opholdstilladelsen/jobbet i Norge. Og dermed er det at forvente, at hustruen og de tre børn får ophold på humanitært grundlag, da norske myndigheder vil anse dem for at være i en sårbar position ved eventuel retur til oprindelseslandet. Hustruen har kastet skam på ægtemanden, dertil fået ham i fængsel, og børnene var dem som røbede de kriminelle forhold”, skrev Hege Storhaug mens retssagen stod på, rights.no.

 

Nu er familien så splintret i atomer, og man fristes til at spørge, hvem der står for de kriminelle forhold ?

 

Men hvem har ansvaret?

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

Har manden gjort noget forkert?

 

Ja, i forhold til vores vestlige normer har han. I vores samfundssystem har han begået en forbrydelse,

 

Men i forhold til hans egne normer og samfundsopfattelse har han gjort, som han skulle.

 

Han mener tilsyneladende selv, at har været en pligtopfyldende muslim og en streng patriark, der har ønsket at opdrage sine tre børn til gode muslimer, der kender Koranen, så de kan følge dens regler. Børn, som takket være streng social kontrol bliver holdt på lang afstand af den vestlige og ikke-muslimske kultur.

 

Er det imamen, der gør det, nogle fundamentalistiske muslimer forventer af en mand fra hans kulturkreds, som har ansvaret for volden?

 

Hvis man er i tvivl om, hvad det er for forventninger, så kan man læse en overbevisende beskrives her, givet af ‘Jeanette’, der er frafalden muslim. Her

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Eller er det de myndigheder, der masseimporterer en uforenelig, diametralt modsat og fjendtlig islamisk klankultur til de vestlige lande, der har ansvaret for volden mod børnene? En kultur, som også er godt på vej til at splintre samfundene i Europa til atomer ?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…