Togkontrolløren passede sit arbejde og bad en muslimsk kvinde vise billet – så gik en araber amok og kaldte hende ‘racist’

Foto: Politiet via Fria Tider

Den svenske togkontrollør var i gang med sit arbejde. Men da hun bad en muslimsk kvinde om at se hendes billet, gik det helt galt.

 

Karim Alaa Hussain, en irakisk mand som sad i kupeen, følte sig stærkt krænket og gik amok.

 

Han mente, det var ren racisme.

 

Karim Alaa Hussain ville vide hvorfor konduktøren generede pigen, som påstod at hun allerede havde vist sin billet én gang.

 

Da konduktøren svarede, at hun bare gjorde sit arbejde, blev han ekstremt truende:

 

Er du racist eller hvad?, råbte han ifølge vidner.

 

Flere passagerer lagde sig imellem og forsøgte at dysse ham ned.

 

Men det lykkedes ikke.

 

Tværtimod slog han en mand i ansigtet og kom med dødstrusler. Manden forsvarede sig. Men så trak irakeren en stor kniv frem og huggede den fire gange i manden, så han blev livsfarligt såret.

 

Det er Fria Tider som beskriver det frygtelige forløb. Det sker på baggrund af den retssag, der netop er afsluttet i Uppsala med en dom mod Karim Alaa Hussain. Andre medier har været meget tilbageholdende med omtale, skriver Fria Tider.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Er du også racist?

Efter det livsfarlige angreb på passageren, udbrød der panik blandt passagerne.

 

Men irakeren opførte sig som om han havde vundet en pris.

 

Han huggede ud efter flere passagerer med den blodige kniv. Og han spurgte en mand og hans datter om de også var ‘racister’, fortalte vidner.

 

Derefter begyndte han at holde foredrag om, at alle er lige meget værd og skal have respekt. Han sagde også, at alle er racister, ifølge et vidne.

 

Han sprang af toget ved næste station og skjulte sig i en have. Den blodige kniv havde han gemt i en blomsterkrukke, da politiet fandt ham.

 

I politiets forhør forklarede han, at han var stolt over at han stod op for en lille pige. Han forsøgte også at forsvare sig med at han handlede i nødværge.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Men Retten i Uppsala var ikke enig. Dommeren mente ikke, at hans livsfarligt sårede offer havde haft nogen mulighed for at undslippe.

 

Karim Alaa Hussain har tidligere været dømt. Nu blev han idømt 8½ års fængsel.

 

Men han har fået svensk statsborgerskab og kan ikke udvises.

 

Det er relativt få kriminelle, der dømmes til udvisning, og dem, der skal ud af landet, kommer det langt fra altid. Der er her som i andre lande store vanskeligheder med at komme af med kriminelle til andre lande.

 

I Danmark er det i dag blevet almindeligt at bruge ‘betinget udvisning’ i stedet for ‘udvisning’ som straf.

http://www.friatider.se/rasister-f-rs-kte-hugga-ihj-l-svensk-p-t-get-n-r-muslimsk-kvinna-fick-visa-biljetten-tv-g-nger

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…