To mellemøstlige røvere trængte ind til ægtepar midt om natten – men så blev de overrumplet

Et ægtepar lå mandag og sov i deres hus på Strandvangsvej i Århus-bydelen Egå. Kort før midnat fik de en meget ubehagelig opvågnen, da to maskerede mænd knuste en rude i terrassedøren og trængte ind i huset.

 

Det sker efterhånden jævnligt, at folk bliver brutalt revet ud af deres nattesøvn af indtrængende røvere.

 

De to mænd gik ind i soveværelset til parret. Her råbte de, at de ville have de penge, der var i huset.

 

Manden i huset gik til modangreb og kom op at slås med den ene af røverne. Forbryderen slog så manden flere gange på ben og lår med et medbragt koben.

 

Men pludselig skete der noget, der kom helt bag på røverne.

 

Under overfaldet gik en alarm i gang, som også aktiverede kvindens telefon. Røverne hev den kimende telefon ud af hånden på hende og tog så flugten i panik uden at få andre værdigenstande med.

 

Manden slap med sår og mærker på ben og arme efter kobenet. Kvindens telefon blev senere fundet uden for huset af en hundepatrulje.

 

Signalement – kan du hjælpe politiet?

Østjyllands Politi beskriver de to gerningsmænd således:

 

A: Talte dansk med mellemøstlig accent. 180-185 cm høj. Ca. 20-30 år gammel. Iført sort hættetrøje med hvid snor og lyse bukser. Maskeret med maske/hætte. Havde et ca. 50 cm langt, slidt, kraftigt, rødt koben i hånden.

 

B: Talte dansk med mellemøstlig accent. 175-180 cm høj. Ca. 20-30 år gammel. Iført sort hættetrøje og lyse bukser. Maskeret med maske/hætte. Medbragte lommelygte.

Læs også
Tre mænd trængte ind i hjemmet hos chokeret ægtepar i Varde – talte dansk med accent

 

Østjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set de to personer eller observeret mistænkelig adfærd i området omkring gerningstidspunktet.

 

Kan du hjælpe politiet med at finde de to røvere?

 

https://stiften.dk/alarm112/Groft-hjemmeroeveri-i-Egaa-AEldre-mand-slaaet-med-koben/artikel/480589

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…