To afrikanere forfølger og gramser på piger helt ned til 11 år – og det slipper de meget billigt fra

Politiet via Fria Tider

To afrikanere er i Sverige dømt for en stribe grimme sexovergreb, som de har begået sammen eller hver for sig. Det er især sket i den kollektive trafik:

 

En pige på 11 år sad på en bænk på en station sammen med sin farmor, da en afrikaner satte sig ved siden af hende og begyndte at tage hende på låret.

 

En pige på 15 år blev antastet på et tog.

 

En kvinde fik et blottet lem trykket ind mod sin ryg.

 

De to afrikanere er en 30-årig mand fra Kenya og en 27-årig mand fra Burundi. De blev bare ved med uhæmmet at begå det ene klamme sexovergreb efter det andet. Oveni anden form for kriminalitet.

 

Men de får kun milde straffe.

 

Blottet lem og hånd i trusser

Det yngste offer var pigen på 11 år, hun skulle sammen med sin farmor med toget hjem. Manden fra Burundi satte sig på bænken ved siden af hende og begyndte at gramse på hende lige for øjnene af den forfærdede farmor. Farmoderen greb ind og hun fik den 11-årige pige væk fra manden. Men på afstand kunne de se, manden gramse på andre helt unge kvinder. En del bliver afsløret af en overvågningsvideo, som Aftonbladet  har bragt.

 

En kvinde ansat i et galleri havde dagen før jul meget travlt. Hun skulle i kælderen for at hente mere papir. Pludselig dukkede den ene afrikaner op. Han stak hænderne op under hendes bluse og gjorde andre tilnærmelser. Kvinden blev dødsens forskrækket. Varmemesteren kom hende heldigvis til undsætning.

 

En anden kvinde var på vej på arbejde, da manden fra Burundi pludselig tog hende på brysterne.

 

En pige på 15 år sad i et tog, da de to afrikanske mænd satte sig på hver side af hende. Først krænkede de hende verbalt. Hun flyttede sig men de fulgte efter og fortsatte med at gramse på hende. De rædselsslagne pige begyndte at græde. såkom andre passagerer hende til undsætning.

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Manden fra Kenya blev blandt andet dømt for at stikke hånden ned i trusserne på en 15-årig pige, mens han på engelsk fortalte hende, at hun havde en dejlig krop. Det skete på McDonalds i Stockholm.

 

En ung kvinde ledte efter en bus ved indgangen til tunnelbanen. Pludselig greb noget fat i hendes hår bagfra. Det var manden fra Kenya, som også trykkede sit blottede lem mod hendes ryg. Oplevelsen påvirkede kvinden stærkt.

 

En anden ung kvinde blev forfulgt af manden, mens han foreslog, at han tog med hende hjem for at have sex.

 

Dømt for flere andre lovovertrædelser

Kenyaneren er desuden tidligere dømt for flere andre ting blandt andet narkokriminalitet og manden fra Burundi blev også dømt for flere ting blandt andet for vold mod tjenestemand.

 

Begge er tidligere blevet dømt for at sætte sig voldsomt til modværge.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Begge mænd har været involveret i kriminalitet mange gange. Kenyaneren optræder 26 gange med blandet andet tyveri og vold mod tjenestemand.

 

Manden fra Burundi har 16 tidligere forhold. I 2015 blev han dømt for forsøg på voldtægt. Desuden blev han dømt for flere andre forhold som tyveri og røveri.

 

Der sker dem ingenting

De fik kortvarige fængselsstraffe.

 

Denne gang var straffen også mild. Manden fra Burundi fire måneders fængsel og manden fra Kenya kom under tilsyn. Desuden skal han betale 5000 kroner i erstatning til to piger samt en kvinde.

 

Begge afrikanere får lov til at blive i Sverige.

 

Der har været flere eksempler på udlændinge, som har fået en straf, som kan kaldes mild. Og hvor de i hvert fald er sluppet for udvisning.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Det var tilfældet med tre unge mænd med afrikansk baggrund. De to, som ikke var

 

Der har også været en del debat om emnet i Danmark. folketinget vedtog for nogle år siden en straf i form af “betinget udvisning”.

 

Det har tilsyneladende medført, at det nu er relativt sjældent, at idømme “udvisning”.

 

Flere eksempler

Der har været flere eksempler på migranter, som ikke er blevet dømt til udvisning på trods af, at de har begået grove forbrydelser.

 

I en senere sag fra 2. august mod tre afrikanere, ville anklageren have to af de dømte udvist. Men det afviste dommeren – med henvisning til “humanitære hensyn”.

Udvisning er en hård dom, især hvis den faktisk bliver effektueret. Men det er til gengæld indtrykket, at truslen om udvisning ret faktisk virker afskrækkende.

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

 

Der er netop lave en undersøgelse af den etniske baggrund hos gerningsmændene, døm for en seksualforbrydelse i 2015 og frem. Halvdelen havde ikke-vestlig baggrund, selv om de kun udgør 9,5 procent af befolkningen.

 

http://www.aftonbladet.se//nyheter/krim/a/789P4/misstanks-ha-antastat-11-aring-och-15-aring

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…