Mens politiets ledelse har travlt med at lukke munden på den betjent, der fortalte om indvandrerkriminalitet, bliver politi angrebet i to indvandrertætte bydele

Skærmprint via Nyheter I Dag

Sidste fredag aften havde Peter Sprigare fået nok. Han havde fået nok af den udbredte og grove kriminalitet begået af indvandrere, og han havde fået nok af den politisk korrekthed, som betød at man ikke måtte tale om det.

 

I en opdatering på Facebook tog han bladet fra munden og fortalte om den grove kriminalitet, der bliver begået af indvandrere. Han gjorde det på grundlag af sine egne helt konkrete erfaringer som efterforskningsleder i den svenske kommune Örebro vest for Stockholm.

 

Han opregnede de forbrydelser, der i løbet af den seneste uge i Örebro. Og han beskrev, hvor mange af de sigtede, der havde indvandrerbaggrund og kom fra lande som Irak, Iran, Somalia, Tyrkiet.

 

Peter Springare fik enorm opbakning fra befolkningen. Facebook gruppen “Støt Peter Springgare” fik på få dage over 160.000 følgere. Hans telefon var fyldt med sms og indtalte beskedder fra mennesker, der støttede ham. Og på politigården hobede blomsterbuketterne sig op.

 

Men politiets ledelse og toppolitikere havde travlt med at lukke munden på ham.

 

Journalister fik forbud mod at fotografere de mange blomster. Han er meldt til politiet for hetz mod en folkegruppe og ledelsen er i gang med at undersøge om der kan rejses en sag. Den svenske statsminister Stefan Löfven udtalte, at det billede Peter Springare tegnede umuligt kunne passe.

 

Men Springare sagde, at han ville fortsætte sine opdateringer på Facebook, og han holdt sit løfte.

 

Fredag lagde han nye tal frem. Her beskriver han med tørre tal i hvilket omfang mennesker med indvandrerbaggrund er overrepræsenteret blandt de sigtede i mordanklager.

 

https://www.facebook.com/peter.springare/posts/10208350659592630

 

http://avpixlat.info/2017/02/10/mer-statistik-fran-peter-springare/

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Og de helt aktuelle begivenheder taler deres eget sørgelige sprog om hvor galt det står til. og Södertälje.

 

Natten til søndag blev endnu en mand skudt og dræbt på åben gade i Malmø, som er en af de mest voldsramte byer ofte med indvandrere indblandet.

 

http://nyheteridag.se/man-skjuten-i-malmo-livshotande-skadad/

 

Men særlig dramatisk gik det til i to forstæder til Stockholm: Rinkeby og Södertälje. Det er to områder hvor andelen af indbyggere med indvandrerbaggrund er høj, og hvor der gennem flere år har været uroligheder og tilløb til parallelsamfund.

 

I begge de indvandrertætte bydele blev politiet overfaldet af store grupper ‘unge’.

 

Rinkeby

Fredag aften skulle politiet udføre en personkontrol i i Rinkeby. Det udløste et sandt angreb på politiet fra en gruppe på 20-30 unge og voksne mænd. Spark, slag, flaske og glas haglede ned over politiet, og tre betjente blev skadet under angrebet og måtte bagefter behandles.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Det sker ind imellem, at vi bliver angrebet på den ene eller den anden måde. Det er ikke usædvanligt, siger Eva Nilsson fra politiet i Stockholm.

 

Det skriver blandt andre Nyheter i Dag og henviser til polisens hemsida.

 

https://mitti.se/nyheter/brott/personer-polisen-rinkeby/?omrade=hela-stockholm

 

Södertälje

Aftenen efter blev politiet i Södertälje angrebet. Omkring 30 mænd smed kraftigt fyrværkeri efter politiet. Det skriver flere medier samt politiet selv.

 

https://www.instagram.com/p/BQZvtOvj-GZ/

 

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

En politibil brød i brand og en betjent blev såret. Da der kom forstærkning kom situationen under kontrol.

 

Der blev optaget en video, som viser de voldsomme begivenheder. Se den her:

 

http://nyheteridag.se/valdsamt-upplopp-inatt-med-brander-pepparsprej-och-bengaler-polisen-vi-backar-inte/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…