Ny hverdag i København: De to mænd skyder brutal en ung mand i ryggen – hjælp politiet med at finde dem

Politiet

Onsdag d. 2 august kl. ca. 19.52 blev en 24 årig mand blev skudt i ryggen mens han var ved at gå over et fodgængerfelt i lyskrydset Frederiksborgvej/Tomsgårdsvej.

 

I den forbindelse efterlyser politiet de to gerningsmænd, som kom til gerningsstedet og forlod gerningsstedet på en knallert/scooter uden nummerplade.

 

Gerningsmændene var iført mørkt tøj og handsker og var iklædt således, at kun deres øje var fri. Passageren bar formentligt sorte Nike sko med hvid sål.

 

Politiet ved at knallerten/scooteren har kørt rundt i området umiddelbart inden skyderiet. Lige efter skyderiet, kørte gerningsmændene væk fra stedet ad Frederiksborgvej mod Emdrup/Søborg.

 

Politiet ønsker oplysninger om den specielle knallert/scooter, som har nogle tydelige farver, idet knallerten/scooteren er blå og med gule stafferinger nederst foran og med noget gult i hjulene. Ligeledes med noget muligt rødt/lilla ved bagsædet.

 

Knallerten/Scooteren ses at have et sølv eller metalfarvet udstødningsrør.

 

Såfremt man ved hvor denne knallert/scooter står, eller man har oplysninger om hvem der har kørt på denne knallert, bedes man ringe til Københavns Politi på tlf. 114.

 

Pressemeddelelse 12.39 fra Politiet

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…