Asylansøgere i Tyskland er afsløret i omfattende socialt bedrageri – naive myndigheder har foræret dem mange millioner kroner

Udskriv

 

 

Da asylstrømmen kom bragende til Europa i 2015, mistede mange lande kontrollen med, hvem de lukkede ind.

 

Et stort antal havde ingen papirer. Mange havde falske papirer. En anselig del benyttede lejligheden til at komme ind, selv om de ikke var reelle flygtninge.

 

I Tyskland viser det sig nu, at de offentlige myndigheders mangel på kontrol er endnu mere omfattende, end man vidste.

 

I byen Braunschweig i delstaten Niedersachsen, har man afsløret omkring 300 asylansøgere i at svindle med falske identiteter og på den måde indkassere store beløb i sociale ydelser, som de aldrig skulle have haft.

 

Man skønner, at der er tale om et samlet beløb, der ligger mellem 20 og 40 mio. kr. – og det er altså i en enkelt kommune.

 

Læs også
Video: 600 afrikanske migranter er kommet ind i Europa – via Spanien blandt andet på jetski

For Tyskland som helhed kan der være tale om et kæmpemæssigt beløb.

 

Kynisk bedrageri

Disse asylansøgere har først fået de ydelser, som de var berettigede til. Derefter har de lavet sig om til fiktive personer, som har hentet nye beløb fra de offentlige kasser.

 

Det er kynisk bedrageri mod det land, der har taget imod dem. Man har taget, hvad man kunne rage til sig, uden nogen form for samfundsmoral.

 

Svindlen er kun blevet opdaget takket være to meget ihærdige medarbejdere hos integrationsmyndighederne i Braunschweig. De har bidt sig fast i sagerne og trevlet dem op skridt for skridt.

 

Skandalen blev bragt frem af den nordtyske regionale TV-station NDR (Norddeutscher Rundfunk), og den har vakt betydelig opsigt.

Læs også
Systemet med at udsende afviste asylansøgere er brudt sammen – de bliver i vores lande, som det passer dem

 

Man går ud fra, at der ligger mange sager af samme slags andre steder i delstaten Niedersachsen. Men der er ikke nogen koordineret opklaring af den slags svindel. Så uden for Braunschweig har efterforskningen været beskeden.

 

En talsmand for statsadvokaturen i Osnabrück vurderer, at man kunne finde mange flere tilfælde af socialt bedrageri blandt asylansøgere i Niedersachsen, hvis man gik lige så målrettet til værks som i Braunschweig.

 

En talskvinde for delstatens integrationsmyndigheder føjer til, at hun går ud fra, at der er mange flere tilfælde – ikke bare i Niedersachsen, men i resten af Tyskland. (NDR)

 

Godtroende

Svindlerne har benyttet sig af ganske simple metoder. De har taget et eller flere falske navne. De har fået sig et skæg, eller også har de barberet deres skæg af. De har fået briller, eller også har de taget brillerne af. De har opgivet falske adresser.

 

Læs også
Nigerianer fik nej til asylansøgning, men blev ikke udvist – det udnyttede han til bestialsk jalousi-mord på kvindelig asylhjælper

Denne primitive svindel er i vidt omfang blevet slugt råt af det godtroende land, som de er kommet til.

 

Og selv i de tilfælde, hvor man finder ud af, at noget er galt, har man svært ved at finde forbryderne, fordi man ikke har deres rigtige identitet og adresse.

 

Ydermere skynder mange af svindlerne sig at fordufte, når de finder ud af, at deres sag bliver undersøgt.

 

Omkring en tredjedel af de tilfælde, som politiet kender til, er foreløbig givet videre til statsadvokaturen i Braunschweig. To formodede gerningsmænd varetægtsfængslet. Så der er meget lang vej endnu.

 

Virkelighedsfjern retorik

Denne skandale udstiller, hvor langt virkeligheden kan være fra den naive og virkelighedsfjerne retorik, som politisk korrekte politikere og meningsdannere har pakket asylstrømmen ind i. Med forbundskansler Angela Merkel.

 

Man har givet indtryk af, at stort set alle, der kom strømmende til, var mennesker i dyb nød.

 

Men sagen i Braunschweig indikerer endnu engang, at et stort antal ikke er reelle flygtninge, men mennesker, der søger bedre materielle forhold. EU-Kommissionens næstformand Frans Timmermans vurderede på et tidspunkt, at over halvdelen tilhørte denne kategori (se link).

 

Nogle af disse mennesker er så ganske hæmningsløse i deres forsøg på at malke borgerne og myndighederne i de lande, der er kommet til, for alle de offentlige midler, de kan få fat i. Blandt andet ved brug af social svindel.

 

Det har man nu fundet ud af i Braunschweig.

 

https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/braunschweig_harz_goettingen/Asylbetrug-Staatsanwaltschaften-ermitteln,scheinidentitaet102.html

 

 

https://denkorteavis.dk/2016/chokmelding-fra-topfigur-i-eu-over-halvdelen-af-dem-der-strommer-til-europa-er-slet-ikke-flygtninge-regeringsleder-kalder-det-europas-selvmord/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ