To mænd sprang ind i bilen og tvang en kvinde til at køre for dem, men så kørte en anden bil ind foran dem – en aften, hvor myndighederne var ved at miste kontrollen i Aarhus

Google Maps

Flere hændelser i Aarhus onsdag aften, skriver politiet i en pressemeddelelse.

 

Det kunne også hedde – Aarhus: en by, hvor myndighederne i går var ved at miste kontrollen.

 

Og det foregår omkring de store indvandrerghettoer i Aarhus Vest.

 

Mænd på scooter skyder

Østjyllands Politi fik kl. 20.15 en anmeldelse om, at to mænd på en scooter havde skudt mod en 25-årig mand på torvet i Rosenhøj.

 

Den 25-årige blev ikke ramt, men de to mænd flygtede hurtigt fra stedet i ukendt retning.

Kvindelig bilist tvunget til at køre for to mænd

Umiddelbart efter blev en kvindelig bilist, som kørte på Ringvejen tvunget til at køre for to mænd.

 

De to mænd kom løbende op på siden af hendes bil, da hun kørte med lav hastighed, åbnede passagerdøren og hoppede begge ind på passagersædet, hvorefter de bad hende om at køre, hvilket hun gjorde.

 

Hun nåede dog ikke så langt, før en anden bil kørte ind foran hende og nogle mænd steg ud og hentede de to “passagerer” i hendes bil, hvorefter de kørte fra stedet ad Åby Ringvej i nordgående retning.

 

Stort slagsmål

Kl. 20.22 modtog politiet endnu en anmeldelse om et større slagsmål ved Viby Ringvej/Snapagervej i Åbyhøj. Da politiet kom frem, flygtede de fleste fra stedet, men to mænd på 18 og 21 år blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Der var i går en del uklarhed omkring forløbet. Først hed det at kvindens bil var blevet påkørt, inden de to mænd sprang ind i den. Men det passer ikke skrev politiet klokken halv to i nat.
Her skrev de også i pressemeddelelsen, at slagsmålet i Åbyhøj ikke skete før kapringen af bilen – men efter.

Bandekonflikt breder sig

Læs også
Ny stormoské med minaret i Aarhus – nu kan der lyde bønnekald med “Allahu akbar” over byen, advarer DF

Det er politiets formodning, at der kan være sammenhæng mellem hændelserne, og at der er en relation til den igangværende bandekonflikt i Aarhus.

 

Østjyllands Politi er i øjeblikket til stede på de to gerningssteder – i henholdsvis Viby og Åbyhøj – for at foretage gerningsstedsundersøgelser. Efterforskningen af hændelserne er i fuld gang, hvorfor der på nuværende tidspunkt ikke kan gives yderligere oplysninger.

 

Retsmøde

I forlængelse af aftenens hændelser i Aarhus fremstiller Østjyllands Politi i dag kl. 10.30 i Retten i Aarhus to mænd på 18 og 21 år, der begge sigtes for forsøg på manddrab og for ulovlig tvang. Pressemeddelelse torsdag formiddag.

 

De to mænd er identiske med de to politiet anholdt i aftes i forbindelse med et slagsmål i Åbyhøj – læs tidligere udsendte pressemeddelelse her.

 

De to mænd sigtes for i aftes kl. ca. 20.03 at have skudt mod en 25-årig mand på Søndervangs Allé i Viby, hvorefter de flygtede fra stedet på scooter.

 

De sigtes også for at have tiltvunget sig adgang til en 24-årig kvindes bil på Viby Ringvej ca. 20 minutter senere og mod hendes vilje tvunget hende til at køre videre med dem.

Læs også
Fire marokkanere i centrum af Aarhus: Generede folk og skubbede til børn på løbehjul

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…