Danmarks Journalisthøjskole laver venstreekstremistisk video for at rekruttere studerende

Skærmprint fra video: You Tube / Facebook

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har lavet en kort video, der skal få unge til at søge ind på journalistuddannelsen.

 

Videoen er ret opsigtsvækkende. Vi bringer den her.

 

Den giver et billede af, hvad Journalisthøjskolen står for, og hvem den vil appellere til. Skolen synes at ønske sig unge, der i deres holdninger og livsstil er ekstremt venstreorienterede.

 

Voldelige demonstrationer, slagsmål med politiet og overtrædelse af regler er således centrale elementer i videoens opfordring til at blive journalist.

 

Disse elementer bliver vel at mærke ikke brugt til at markere, hvad der negativ adfærd. De angiver ikke, hvad en journalist skal holde en kølig og kritisk distance til.

 

Tværtimod bliver de brugt til at beskrive, hvilken type Journalisthøjskolen gerne vil have ind på uddannelsen. Man taler indforstået til de unge, der render rundt og laver den slags: ”Til dig, der kender reglerne for at bryde dem”

 

Hætteklædt demonstrant

Indtalingen til videoen er lavet af en ung mand med en ualmindelig selvhøjtidelig stemmeføring. Det er en type, der fører sig frem og gør, hvad der passer ham.

 

Første billede viser en hætteklædt demonstrant med en fakkel i hånden, mens der lyder en politisirene. Så har man ligesom fået anslået, hvordan man ser fremtidens journalist.

 

Derefter klippes der til en ung kvinde, der kaster med maling op på et lærred. ”Dig, der tegner uden for stregerne …”, som det lyder.

 

Ikke noget med ordentlighed, selvdisciplin og andre borgerlige dyder, føj for den lede. Her skal der smadres, smides, klaskes og tværes ud over alle grænser og alle autoriteter.

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

 

Det er godt at slås med politiet

Efter malingskasteriet ser man en indvandrer, der tager et partisantørklæde op for ansigtet – sådan som man gør, når man skal i kamp med politiet. De efterfølgende billeder viser da også demonstranter, hvoraf nogle er maskerede, i kamp med politiet.

 

Teksten lyder samtidig: ”(Dig, der) stiller spørgsmål efter at have fået svar.”  Det står ikke lysende klart, hvordan man specielt stiller spørgsmål ved at slås med politiet.

 

Og det fortsætter derudaf. Den krukkede stemme siger: ”Dig, som laver dine egne planer – Kender reglerne – For at bryde dem”. Så ser man en flygtende skikkelse springe op på et hegn med glammende politihunde i hælene.

 

Det ligner egentlig mest en rekrutteringsvideo til det venstrerabiate Ungdomshuset på Nørrebro, men det er altså Danmarks Journalisthøjskole.

 

En rigtig journalist elsker det multikulturelle

Vi får også at vide, at en rigtig journaliststuderende ”har for travlt til at være punktlig” – her ser vi en ung kvinde, der spæner efter en bus, hun er kommet for sent til.

Læs også
Så galt kan det gå, når medierne går amok i politisk korrekthed

 

Så mangler vi bare lovprisningen af det multikulturelle samfunds velsignelser for at gøre den politisk korrekte, venstreorienterede propaganda komplet. Og vi bliver ikke skuffede:

 

”Til dig, for hvem ’anderledes’ er helt normalt”. Imens ser man tre søde unge mennesker med forskellige etnisk baggrund og hudfarve, og de har det bare godt med hinanden.

 

Hvem kan være imod fri masseindvandring, når man ser dette dejlige billede? Sådan skal rigtige journalister tænke.

 

Hvad siger Merete Riisager?

Denne video er i og for sig ikke overraskende. De fleste danske journalister og den meste danske journalistik er af udpræget venstreorienteret og politisk korrekt art.

 

Men videoen viser, at en statsfinansieret offentlig uddannelsesinstitution bidrager meget aktivt til dette mønster. Den gør venstreekstreme aktivister til rollemodeller for journaliststuderende.

 

Læs også
Tre modbydelige sager om voldtægt og drab har skabt international debat om indvandring og kriminalitet

 

 

videoen ligger på You Tube og på Journalisthøjskolens Facebookside:

 

https://www.facebook.com/dmjx.dk/videos/10154460886497992/

Set via http://www.uriasposten.net/archives/81184

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…