Hun løb på en sti, da en stor udenlandsk mand greb fat i hende og hev bukserne af – men han vidste ikke, hvor modig hun var

Arkiv/modelfoto

Det var en ulige kamp, og den 27-årige kvindelige kondiløber havde ikke en chance.

 

Han kom bag fra. En stor og kraftig mand. Han greb fat i hendes bukselining og rev bukserne af hende.

 

Han vred hendes arme om på ryggen og krænkede hende seksuelt på flere måder, som politiet af efterforskningsmæssige grunde ikke ønsker at uddybe.

 

Han havde måske regnet med at hun ikke turde gøre modstand. Men der foregnede voldsmanden sig.

 

Hun gav ikke op.

 

Slap fri ved hjælp af peberspray

Det lykkedes for den 27-årige kvinde at få sin ene hånd fri og få fat i en peberspray, hun havde på sig, og sprøjte manden i ansigtet, skriver Skive Folkeblad.

 

Det lykkedes derefter for hende at slippe fri af manden og løbe væk.

 

Efter det voldsomme overfald konstaterede en læge efterfølgende skader i både ansigtet og på ryggen af den 27-årige kvinde.

 

Overfaldet fandt sted i Gymnasieparken i Skive for tre uger siden. På trods af flere beskrivelser i offentligheden af overfaldsmanden, der blandt andet har et stort ar på venstre håndryg, er politiet endnu ikke kommet en opklaring nærmere.

 

”Der har ingen henvendelser været på ham med arret,” siger politikommissær Lars Mikkelsen til Skive Folkeblad.

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

 

I forbindelse med efterforskningen har politiet gennemgået videoovervågningsmateriale fra området og fra forretninger i Skive centrum, men uden resultat.

 

Kig efter manden med arret – han kan være overalt i landet

Selvom voldtægtsforsøget fandt sted i Skive, er det ikke sikkert, at den efterlyste udlænding opholder sig der. Eller nogensinde har boet der.

 

Han kan således være overalt i landet, og derfor er der god grund til at kigge efter manden med arret. Uanset i hvilken by, man bor.

 

Politiet beskriver overfaldsmanden som udenlandsk af herkomst. Han er mellem 30 og 40 år gammel, 190 centimeter høj og bredskuldret.

 

Han havde et velplejet og lidt kantet sort skæg cirka halvanden centimeter langt. Han hår var også sort og velplejet og omkring to – tre centimeter langt. Desuden har han et stort ar på venstre håndryg.

 

Læs også
Nykøbing Falster: Indvandrer sigtet for brand i sin egen butik – kynisk plan var tæt på at koste menneskeliv

Skæg kan fjernes og hår kan ændres. Til gengæld kan han ikke gøre meget ved det store ar, han har på venstre håndryg.

 

Så ser du en stor bredskuldret mand med et stort ar på venstre håndryg, eller har du kendskab til en mand med det signalement, vil politiet sætte stor pris på at høre fra dig på telefon 114

 

http://www.skivefolkeblad.dk/article/20170510/LOKALT/170519999

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…