EU’s udenrigschef Mogherini er en katastrofe: Først lovpriste hun politisk islam, og nu fabler hun om, at EU skal lede hele verden

Frederica Mogherini / wikimedia Commers

Så er EU’s udenrigsminister, italienske Federica Mogherini, på banen igen.

 

Politisk islam er en del af Europa og Europa har brug for flere migranter. Det sagde hun for to år siden i juni 2015, da der var en voksende bekymring i de europæiske befolkninger over masseindvandringen.

 

Nu har hun igen demonstreret total mange på føling med befolkningerne, samt en helt fejlagtig analyse af EU’s situation og muligheder.

 

EU vil lede resten af verden. Sådan lyder overskriften på den store norske avis Verdens Gang i går onsdag.
EU’s udenrigsminster har netop under et besøg i Norge sagt, at Europa vil påtage sig den politiske ledelse af verden. VG.no 13.6.
“I en tid, hvor den amerikanske administration opfører sig stærkt problematisk og kommer med modstridende meldinger, er EU nødt til at påtage sig ledelsen. Det må vi ågså gøre af hensyn til os selv, sagde hun.

 

I en tid, hvor de europæiske befolkninger den ene gang efter den anden har sendt klare signaler om, at der er en dyb folkelig skepsis over for bevægelsen mod en stadig tættere politisk union, reagerer hun, som om disse befolkninger er totalt ligegyldige.

 

Udadtil har EU-toppen ellers tilkendegivet, at tiden er inde til at revurdere EU-projektet under indtryk af det demokratiske underskud, der viser sig mere og mere tydeligt. Det antaster imidlertid ikke den tidligere kommunist Mogherini. Hun er vant til at tænke elitært og totalitært.

 

EU komplet uegnet til at overtage USA’s rolle

Således foreslår hun nu tydeligvis inspireret af den amerikanske præsident Trumps manglende popularitet på verdensscenen, at EU skal overtage USA’s rolle.

 

Faktisk giver hun udtryk for, at EU efter hendes opfattelse i fremtiden skal satse på at styre verden (!)

 

Det er noget af en udmelding fra en EU-toppolitiker, der tidligere har givet udtryk for, at der er brug for politisk islam i Europa, ligesom hun og den øvrige EU-top har bedraget de europæiske befolkninger ved ikke at sørge for, at EU’s ydre grænser er bevogtet, samtidig med at de indre grænser stort set er fjernet.

 

Resultatet kender vi alt, alt for godt. Europa er i dag nærmest i undtagelsestilstand på grund af islamistisk infiltration, terrorangreb, parallelsamfund og det ene angreb på demokrati og frihed efter det andet.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

Gør det EU og dets toppolitikere, herunder Mogherini, egnet til på en troværdig og tryg måde at gøre sig selv til bestyrere af den ganske verden? – Jeg tror, de fleste europæere vil betakke sig. Mogherinis udtalelse er endnu et tydeligt tegn på, at det elfenbenstårn, EU-toppen har til huse i, er meget højt og meget langt fra virkeligheden.

 

Europæisk selvmord forhindres forhåbentlig

 

Hvis man tror, at valgene i Holland, Frankrig og Storbritannien har givet grønt lys for Europas Forenede Stater, så har man i EU samtidig påtaget sig et ansvar for at lade kaos bryde ud ved at spille hasard med de frie demokratiske samfund, ikke mindst USA har været med til at skabe grundlaget for i Europa.

 

To gange har USA reddet Europa fra selvmord – skal det lykkes Mogherini og andre drømmere og fantaster at fuldføre selvmordet i tredje forsøg? De europæiske befolkninger sætter forhåbentlig hende og hendes medsammensvorne på plads, inden det kommer så vidt….

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/eu/eu-vil-lede-resten-av-verden/a/24072157/

 

http://denkorteavis.dk/2017/valget-i-holland-og-reaktionerne-i-eu/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…