Brandmænd bliver mødt med sten og truet i indvandrerghetto – nu rykker politiet ud for at beskytte dem

Man skulle tro, at brandmænd, der rykker ud for at slukke en brand, blev modtaget med åbne arme.

 

Men ikke i indvandrerghettoen Skovparken i Kolding.

 

Den er tilsyneladende ved at udvikle sig til et parallelsamfund som så mange andre, der er domineret af ikke-vestlige ofte muslimske indvandrere.

 

I Skovparken har brandmænd flere gange oplevet at blive mødt med stenkast og aggressiv adfærd, når de kom for at slukke en brand.

 

Derfor følger politiet nu med brandmændene for at beskytte dem, når de bliver kaldt ud til en brand i Skovparken.

 

“Vi har en klar instruks og aftale med politiet. Vi afventer et stykke væk, indtil vi får en klarmelding fra politiet om, at de er derinde og har styr på området. De har fingeren på pulsen og ved, om der er dårlig stemning”, fortæller Christina Fischer, brandinspektør ved Trekantområdets Brandvæsen. (jv.dk)

 

Politiet bekræfter, at man fire gange siden maj har været i Skovparken i forbindelse med slukning af en knallert- eller bilbrand. (jv.dk)

Sådan er det mange steder

Og Skovparken er langt fra den eneste indvandrerghetto, hvor brandmænd bliver angrebet.

 

Allerede september 2013 skrev Den Korte Avis, at stenkast, bagholdsangreb og benzinbomber efterhånden er hverdagskost,  når brandmænd rykker ud.

 

Vi talte dengang med formanden for foreningen Brandfolkenes Organisation, Jesper Bronée: ”Det er en skræmmende og katastrofal udvikling, som vi især oplever i områder som Vollsmose, Tingbjerg og Gellerup. For brandfolkene er det en unødvendigt stressende faktor, som i sidste ende kan koste menneskeliv.” (Den Korte Avis 6.9.2013)

 

De tre områder, han nævnte, er store indvandrerghettoer i Odense, København og Aarhus. Men det samme sker nu også for brandvæsnet i indvandrerghettoer i lidt mindre byer som Slagelse, Korsør og Roskilde.

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

Desuden er der de samme problemer i flere andre europæiske lande. Det gælder desuden ambulancer og politiet selv, som bliver angrebet. Det kende vi også fra Danmark.

 

I Sverige har ambulancefolk  for eksempel kræver skudsikre veste og andet udstyr som i en krigszone, når de skal ind i de belastede områder. (DKA 13.11.2014)

 

alligevel bliver man ved med at tale om “unge”, der skal tackles med dialog og SSP.

 

Men det har de ‘unge’ ofte ingen respekt for.

 

Da politiet var drevet ud af bebyggelsen i Slagelse, hoverede Loaay El Ahmed: “Der blev skudt efter politiet. De stak af som små hunde. De blev bange og sked i bukserne.” citat fra TV2 ØST / Den Korte Avis 6.1.2014.

Det er parallelsamfund

Det er indvandrerghettoer, som er ved at udvikle sig til parallelsamfund. Samfund i samfundet. Det går stærkt og det stikker dybt.

Læs også
Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik

 

Men det har man ikke ville erkende. Man har lukket øjnene for at der er et mønster. Overalt i Danmark. Overalt i Europa.

 

Bandekrigen i Tingbjerg og det øvrige København var til at forudse for flere år siden. Men det ville man ikke og så voksede katastrofen.

 

I Skovparken i Kolding har der også i årevis været problemer. Her sker det samme. Men vil ikke se de egentlige årsager, og problemerne bare vokser.

 

http://www.jv.dk/kolding/Brandvaesnet-har-faaet-politieskorte-til-slukning-af-knallertbrande/artikel/2527957

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…